Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Poca feina de la Guàrdia Urbana

erdrag | 02 Març, 2008 21:04

Carta oberta al sr. Eduard Ortíz,  regidor adjunt per a la Guàrdia Urbana


Benvolgut,

Des d’aquí aprofito per a demanar públicament a qui correspongui que donin més feina als agents de la guàrdia urbana de Reus, ja que sembla que no tenen res a fer i s’avorreixen. De tant avorrits que estan s’han de buscar distraccions, com ara anar a posar multes per aparcar malament en un carrer en construcció dels afores de Reus on encara només hi ha solars buits i fins i tot el carrer encara no està obert a la circulació.

M’explico: l’altre dia vaig anar a dinar en un conegut bufet oriental situat a la carretera de Salou. Un dels cambrers del restaurant m’indicà que als carrers del darrera del restaurant, encara en obres d’urbanització, hi podia aparcar el cotxe. Així ho vaig fer. Tot i no estar obert al trànsit, tots els espais d’aparcament estaven plens i vaig deixar el cotxe ocupant parcialment un pas de vianants (recordo: zona deshabitada i el carrer encara no acabat de fer). Quina va ser la meva sorpresa quan el cambrer m’informa que la guàrdia urbana m’està multant. Gairebé 100 euros!
Per cert, un dels dos agents es negà a informar-me del seu número de placa.


Entenc que el meu vehicle estava mal aparcat i per tant em toca pagar i així ho faré.

El motiu de la carta és queixar-me públicament de les ganes de tocar la moral dels agents de la guàrdia urbana, ja que si un dia al migdia no tenen més feina que aquesta, potser que hi reflexionem tots plegats.


Reus, 2 de març de 2008.

Carta enviada avui al sr. Ortiz i als mitjans de comunicació.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb