Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

L'aigua brolla de nou i tot recomença...

erdrag | 11 Abril, 2006 21:51

I també aprofito per a recomanar-vos aquest breu però intens missatge.

Missatge esborrat (un dia trist...)

erdrag | 11 Abril, 2006 19:31

Com podeu observar he esborrat del meu bloc el missatge anterior, per diversos motius, que a continuació detallo. Abans, però, vull reafirmar-me en tot el que allí hi deia, i expressar que és exactament el que penso i que no he canviat pas d'opinió. Així com matissar per si no havia quedat clar, que en cap moment he defensat l’actitud de les dues persones en qüestió, sinó que sóc crític amb alguns dels procediments usats per l’organització.

Ho he esborrat per:

  • En aquests dos dies he rebut molts insults de caràcter personal, he rebut mostres de desafecte personal, molt més enllà de temes polítics de gent que fins ara considerava companys i en algun cas fins i tot amics.
  • Molta gent m’ha fet arribar comentaris demanant que el retiri per considerar que estic esbombant públicament informació interna de l’organització, cosa que jo discrepo, però el retiro per evitar més polèmica de la ja existent.
  • És una qüestió que afecta a diverses persones, que s’ho han pres com un tema excessivament personal. Com que la meva intenció no és pas entrar en personalismes, ho esborro.

Finalment, només expressar que en aquests dos dies m’he endut una gran decepció en l’actitud de diverses persones, tant per la gran facilitat en insultar sense escoltar, com en veure que s’han dut a terme algunes accions per "silenciar el meu article" sense ni tan sols fer-me una trucada o un correu abans.

De la mateixa forma que jo he retirat el text, espero que aquestes persones esmenin les seves actituds i es disculpin.

Moltes gràcies i perdoneu si us he causat alguna molèstia.

Gerard Baiget i Dolcet

Reus, 11 d’abril de 2006.

Nota: en aquest missatge he desactivat l'opció dels comentaris ja que he vist que la gent encara hi fa més polèmica, insulta i no sap fer comentaris donant la cara amb noms i cognoms, sinó que s'amaga sota un nick fictici.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb