Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Prou d’hipocresia senyors ! (i senyores, es clar)

erdrag | 27 Març, 2006 21:21

Prou d’hipocresia senyors ! (i senyores, es clar)

ERC, com la majoria de partits (o tots?) té una carta de finançament que, entre moltes altres coses ve a dir que aquelles persones que formen part del projecte polític d’ERC i que estan ocupant un càrrec remunerat en algun organisme o administració pública, en nom o representació del partit o bé com a càrrec de confiança designat expressament; donaran una part del seu sou (petita) al finançament global del projecte (és a dir, del partit). Fins aquí, algú hi veu algun problema? Jo no pas.

Repeteixo que aquestes persones subjectes a aquesta normativa interna de partit són aquelles designades expressament per la seva condició de membres del partit o persones que no ho són però que el partit els ha fet confiança per a ocupar aquell lloc. És a dir, i en resum: estem parlant de tots els càrrecs polítics i no estem parlant de cap càrrec tècnic.

En general aquesta normativa es compleix i cap problema: des d’en Carod, passant pels consellers, diputats, alts càrrecs polítics del govern, regidors, càrrecs de confiança de regidors o consellers, etc... Tot i així, com a tot arreu, segurament hi ha hagut algú que no pagava (per error, per voluntat o pel q sigui) i el responsable de les finances del partit li ha tramès una carta notificant-li la seva obligació. I, recordem que com que ha estat designat pel partit, també, i com a última instància, el partit el pot fer fora.

Això no té RES a VEURE amb treballadors de la Generalitat (és a dir: funcionaris).

Siusplau, no siguem hipòcrites !!!

Una altra cosa és preguntar-se el perquè d’altres partits que tenen normatives similars no s’interessen per fer-les complir. Que no necessiten els diners? D’on els treuen si no és per aquesta via?

No ens agrada ser malpensats... però tots sabem que sota les pedres no hi surten bitllets, i partits com PSC, CiU o PP gasten molts més diners que ERC (això són dades públiques).

No siguem hipòcrites !!!

Gerard Baiget i Dolcet

Reus, 28 de març de 2006.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb