Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

L'educació més important es dóna fora de l'escola

erdrag | 15 Març, 2006 15:09

bloquejant...

erdrag | 15 Març, 2006 00:54

Se'n diu així? Ho dubto... De l'art (o entreteniment, o pèrdua de temps, o...) de passejar-se per la teranyina, saltant de bloc en bloc, i llegint coses interessants, per a reflexionar, coses que t'arriben, opinions polítiques interessants i no aquelles que surten als titulars, coses, en fi, que són recomanades per a aquestes hores en que un ja ha fet tot el que tenia per fer (o que ja ho ha deixat córrer) i que només anhela el jaç per a descansar i esperar l'arribada d'un nou dia.

Doncs, m'estic adonant que cada cop m'he aficionat més a aquest art, alguns en diuen moda, potser sí. Es troben coses que realment t'arriben, textos molt curts i fins i tot "xurrades" però que t'arriben i et commouen, és una manera d'arribar a l'interior, als pensaments d'algú, que ni tan sols coneixes, però, en canvi, t'arriba i li arribes.

Crec que això dels blocs personals és una molt bona eina, sempre ben usada, es clar. I, curiosament encara no ens fan pagar per a això. Cap a on derivarà? Cap al model correu-e (tot gratuït i amb prestacions) o cap al model espai web (pagant per tot). Ja ho veurem.

Que disfruteu de la nit.

Per acabar, i en forma de Bona Nit, us deixo dues recomanacions: un article i un bloc en general:

Bona nit !

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb