Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Soledat

erdrag | 28 Febrer, 2006 22:03

L

'home dorm, mentre ella truca a la veïna. Ahir va arribar a casa després d'una llarga temporada a l'hospital. Trista, se sent abandonada, mentre li demana a la veïna que hi vagi, necessita companyia. La veïna no pot, ha de planxar la roba de la seva filla i fer el dinar per la néta. Però després d'una bona estona de remordiments pel "no" respost, decideix anar-hi.
Dins el pis hi ha el marit, la filla, la dona que l'ajuda a rentar-se i ara, la veïna. Però ella continua sentint-se sola, continua sentint-se morir.

Font: Relats en català.

Foto: Tuníssia, desert del Sàhara

Una anècdota per a pensar-hi...

erdrag | 27 Febrer, 2006 21:49

Us explicaré una anècdota que em va passar ahir, diumenge de carnaval.

Anava jo pel carrer, un diumenge d'hivern a la tarda, mig plovisquejant i amb una mica de fred. Un nen solitari, amb aspecte immigrant (no m'agradaria equivocar-me en el meu judici visual), m'atura i em pregunta, en castellà, alguna cosa que jo no vaig entendre.

 (Segueix)

Parlem de llengües

erdrag | 27 Febrer, 2006 00:35

Adif, empresa pública que gestiona les infrastructures ferroviàries a nivell estatal (cosa que abans feia Renfe), ha enviat aquest comunicat a un treballador de Lleida, on se li informa clarament de la llengua que ha d'usar mentre treballa.

Recordem que Lleida forma part de Catalunya i que, per tant, tota persona té dret a usar el català., per tant, una empresa pública de l'estat està incomplint la legislació?

Diria que això no s'assembla gaire a la persecució del castellà que diu en Rajoy, no?

Relacionat amb això, us recordo que tenim al nostre servei...

 (Segueix)

El moviment estudiantil: en estat de crisi?

erdrag | 26 Febrer, 2006 13:13

D'aquí unes setmanes hi haurà eleccions d'estudiants a la URV. Des de l'ofes estem intentant mobilitzar a la gent perquè es presenti o, si més no, vagi a votar i s'interessi pels candidats i el que es fa, igualment com em consta que s'està fent des d'altres àmbits de la universitat.
Realment em sobta la poca mobilització i interès de tots els estudiants en general per a participar en les decisions i en la vida de la universitat.
Tothom es permet opinar, criticar, etc. Però en el moment de mullar-se per a canviar això que no considera adeqüat, ningú es mulla. Sovint, ni es sap on i com es poden mullar.
 (Segueix)

El vídeo de la manifestació 'Som una nació' (Barcelona, 18 de febrer de 2006)

erdrag | 24 Febrer, 2006 15:00

Font: Indp. Bloc oficial de les JERC

 (Segueix)

Som una nació i tenim el dret de decidir !

erdrag | 08 Febrer, 2006 13:14

SOM UNA NACIÓ
I TENIM EL DRET DE DECIDIR!
Amb aquest títol s'ha convocat la manifestació unitària per al proper dia 18, dissabte, a Barcelona.

La manifestació sortirà de la Plaça d'Espanya per arribar a la Plaça de Catalunya. És quelcom simbòlic el lloc d'inici i fi? Esperem que sí i que es compleixi !

 (Segueix)

Tuníssia: entre europa i l'islam

erdrag | 07 Febrer, 2006 13:11

Després d'haver fet un viatge d'una setmana en el qual m'he recorregut bona part del país, em veig amb cor de fer una petita anàlisi de la realitat del país.
No pretenc fer una anàlisi objectiva, més que res perquè tampoc ho podria fer, ja que conec ben poc del país. Un viatge organitzat d'aquests d'oferta d'agència de viatges no dóna per a molt més, tot i que n'estic molt content de tot el que hem fet i com l'hem aprofitat.
Tampoc puc fer-ne una comparació amb la resta de països àrabs, ja que aquest és el primer país àrab que visito.
M'he decidit a escriure aquestes quatre ratlles després d'endur-me una grata sorpresa de la realitat quotidiana del dia a dia a Tuníssia.
 (Segueix)

Viatge a Tuníssia

erdrag | 07 Febrer, 2006 12:05

Ja podeu trobar un petit recull de fotos del viatge a Tuníssia. No hi són totes ni molt menys, ja que n'hi ha moltes, moltíssimes.
De moment només tinc les que vam fer amb la meva càmera i, d'aquestes, n'he fet una petita tria per a penjar aquí.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb