Menys ball i més treball

18 Octubre, 2010 20:01
Publicat per csala, General

Hi ha imatges que em repugnen..., i en un moment de patiment i crisi, en un moment de descrèdit dels que ens dediquem a la política, just en el diumenge en que es commemorava el dia mundial per l'erradicació de la pobresa, encara em fan pampallugues  els ulls al veure les imatges de la convenció del PSC d'aquest cap setmana en que s'aprovava el seu programa electoral. Convenció on no va faltar ni l'alegria, ni el riure, ni el ball. Jo voldria saber perquè ballen el President Montilla i la Consellera Geli, perquè riu la plana major del PSC ??.

Poder estan contents perquè 1 de cada 5 catalans està al llindar de la pobresa??, poder estan alegres perquè l'atur s'ha tornat a incrementar aquest darrer mes??

Poder la Consellera està contenta per haver-se malgastat molts milions d'euros per readmetre als especialistes que va voler prejubilar, poder balla i riu per haver fet pagar a les farmàcies part del desgavell de la factura sanitària, poder riu i balla per haver endarrerit els pagaments a la Sanitat Concertada??.

Menys ball i més treball.

Mireu el tall de la notícia del TN de TV3 del diumenge dia 17 d'octubre. Dia Mundial per a l'erradicació de la pobresa.

Tremedo el video del Youtube...

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs