Ciutat Judicial. Apologia de la desvergonya.

09 Octubre, 2010 07:46
Publicat per csala, General

En les pitjors instal·lacions judicials de Catalunya. En el rònec i decadent edifici de l'Audiència Provincial de Tarragona, el Tribunal Superior de Justícia va celebrar aquest darrer divendres l'obertura de l'Any Judicial.

El TSJC ha donat una gran i última oportunitat al President de la Generalitat i la seva número "2" per Barcelona, la Consellera Tura, per demostrar com es fa apologia de la desvergonya. En un acte estrictament institucional no se'ls va acudir altra cosa que anunciar una immediata licitació del Fòrum Judicial a la nostra ciutat. O sigui, van aprofitar aquesta oportunitat "protocol·lària" per fer-ne un ús estrictament polític, i anunciar, molts anys després del que tocava, la licitació de les obres del Fòrum Judicial.

Destralers i desesperats. El que calia, M.H.Sr. Montilla i Hble. Sra. Tura, era demanar perdò per inaugurarr el curs judiciial, quan el que tenien que haver inaugurat era la ciutat judicial, demanar perdò per arribar tan tard, demanar perdò per haver ignorat la nostra ciutat. 

El febrer del 2007, la pròpia Conselleria anunciava que al 2009 la ciutat judicial entraria en funcionament, i ara a corre-cuita, a un mes i mig de les eleccions, el que entra en funcionament és la maquinària de propaganda política.

El mateix dia que el President i Consellera de Justícia, és passejaran per aquest vergonyant edifici judicial, ben a prop, El Corte Inglés obria un flamant centre comercial, que ha aixecat i especialment ha finalitzat molt ràpidament, per sorpresa de tots aquells que, acostumats a veure el incompliment dels terminis les obres públiques, no donaven crèdit a que el centre comercial pogués restar enllestit per aquest passat divendres.

És el reflex de la iniciativa privada versus la iniciativa pública. L'eficàcia enfront la inutilitat. L'aptitud enfront la inoperància.
 
Parlant-ne al CanalCatalà de Tarragona
 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs