La Ciutat Judicial de Tarragona

27 Febrer, 2010 07:36
Publicat per csala, Medi Ambient i Habitatge

La setmana passada la Consellera Tura em va contestar una pregunta oral pendent sobre el calendari previst de les obres i entrada en funcionament de la Ciutat Judicial de Tarragona.

La pregunta venia a tomb perquè una nota de premsa de la pròpia Generalitat del febrer del 2007, anunciava que al segon semestre del 2009 entraria en funcionament l'equipament, i anunciava també una inversió d'uns 30 milions d'euros...., el segon semestre del 2009 ja és història, i les obres a hores d'ara ni s'han licitat. Reconeix la Consellera que Tarragona te les pitjors instal·lacions judicials de Catalunya i que això de la Ciutat Judicial, doncs per d'aquí a dos o tres anys.

Res ineficàcia total, i remuntant-se al 2001, quan insisteixo la mateixa Conselleria, al 2007 ja donava per fet la inauguració pel 2009.

La primera resposta...

Per cert, això de l'import de la inversió te la seva gràcia..., fem anar els milions d'euros com si fos propina. Al 2007, si seran 30 milions d'euros; quan va pactar-se la nova financiació de Catalunya, (que tantes coses noves ens havia d'aportar) doncs si la Ciutat Judicial suposaria un cost de 78 milions d'euros (ho podeu veure aquí). I encara més enllà, en un acte a BCN, ara fa un mes, la Consellera anunciava que poder la inversió seria de 100 milions d'euros (aquí). O sigui tripliquem costos en tres anys!!!, sense que s'hagin anunciat canvis significatius en el projecte. Veieu però com en aquesta resposta, fixa ara la inversió al voltant dels 60-70 milions.

Bé, la segona resposta...

Comentaris | 0 RetroenllaçOs