06.11.07

ON SÓN ELS ESCRÚPOLS?

Publicat a General | 22:54

El que va passar al Txad, va ser la gota que va fer vesar el vas i la desconfiança plena de la majoria d'ONG's i altres.

En aquest cas, ara pagaran justos per pecadors. Qui s'atreveix a confiar en organitzacions sense ànim de lucre ara? Aquestes petites organitzacions que en prou feines tiraven, ja que tenien pocs recursos, ja poden anar plegant, o directament que s'ajuntin amb les grans ONG's, pq a partir d'aquesta, i després de ja diverses estafes, ningú mourà un dit.

Fins on ha arribat la falta d'escrúpols dels humans? Que no ho pararem? O que estem esperant, un premi al més fill de puta? al menys humà?

És una vergonya tot el que ha passat. Però més vergonya és, saber que t'estan gravant, i seguir amb tota la parafernàlia. És que no m'ho puc creure!

Amb tot això, Catalunya en surt escaldada. Sempre som pel mig... Els pilots que van detenir, són catalans. I un pilot, després de perdre els nervis (a part d'haver-ho perdut gairebé tot), ara el govern del Txad no vol deixar-lo anar, per amenaces directes al govern d'aquell país.

La conclusió que jo puc treure de tot plegat, és que no puc refiar-me de res, ara mateix.

NO TINC MÉS PARAULES