Paté de pebrot

17
Nov
2014
11:11

Paté de pebrot

 

Ingredients (per a 4 persones)

  • 200g  pebrot vermell.
  • 1 bloc de tofu natural.
  • 2 dents alls.
  • 2 cullerades soperes d'agar-agar en escama o 1 cullerada sopera en pols.
  • un raig de salsa de soja.
  • sal i oli.

Elaboració:

1.     Posar a bullir  durant 10 minuts el tofu amb aigua.

2.     Posar a coure amb un raig d’oli el pebrot tallat a tires.

3.     Desfer en mig got d'aigua el agar-agar i el posem a bullir.

4.     En un bol posem el pebrot ja cuit i afegim el tofu escorregut, l’all i un raig de salsa de soja i ho triturem tot.

5.     En un motllo de silicona ho deixem a la nevera una estona per a que ens agafi consistència amb l'agar-agar.

6.     Traiem del motllo el paté  i acabem decorant el plat amb llavors, julivert,... .

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Formatge cremós vegà

17
Nov
2014
11:11


 Paté de formatge cremós

 

 

 Formatge cremós vegà

 

 Ingredients( per a 2 persones):

2 cullerades d’ametlles o anacards crus.

2 cullerades  soperes de llevat de cervesa.

1 cullerada de suc de llimona.

½ cullerada de ceba  o all en pols.

Una punta de sal.

Elaboració:

1.     Posar tots els ingredients en un bol i triturar amb la batedora  elèctrica.

2.     Servir el formatge cremós en un bol.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Salsa de iogurt

17
Nov
2014
11:11

Salsa de iogurt amb verdures i mostassa

Ingredients:

1 iogurt.

½ cogombre petit.

1 dent petita d’all.

1/2 pebrot.

15g de remolatxa.

30g de carbassa.

1/4 culleradeta de mostassa.

1 cullerada sopera d’oli d’oliva.

Un polsim de sal.

Elaboració:

Picar l’all amb la sal. Tallar el cogombre, el pebrot, la remolatxa i la carbassa a daus molt petits. Afegir el ingredients anteriors al iogurt i  afegir la sal, la mostassa i l’oli i remoure suaument. Servir la salsa en un bol.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Xató

17
Nov
2014
11:11

Salsa  xató

xató

Ingredients:

2 tomacons.

1 llesca de pa torrat.

Una dent d’all.

50g d’ametlles o avellanes crues.

1 cullerada de postres de pebre vermell.

4 cullerades soperes d’oli d’oliva.

½ cullerada de postres de vinagre de poma o Mòdena.

Sal al gust.

Elaboració:

Escalivar els tomacons. Posar en un morter les ametlles o avellanes i triturar-les amb la mà de morter, afegir la dent d’all i tornar a picar.      Afegir els tomacons, el vinagre i la sal i acabar de picar-ho tot afegint l’oli de mica en mica i acabar per a lligar la salsa.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

vinagreta de llevat de cervesa

17
Nov
2014
11:11

Vinagreta de llevat de cervesa

Ingredients:

1 cullerada sopera de llevat de cervesa.

4 cullerades soperes d’oli d’oliva.

½ cullerada sopera de vinagre de poma.

Elaboració:

Posar en un bol el llevat de cervesa i la sal  i anar  lligant la salsa amb l’ajuda de un batedor de ma. Servir en un bol.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Tahina

17
Nov
2014
11:11

Pasta de sèsam “tahina”

Ingredients:

15g de sèsam

2 cullerades sopera d’aigua

1 cullerada sopera d’oli d’oliva

1 polsim de sal

Elaboració:

Posar en una paella al foc les llavors de sèsam i torrar-les lleugerament. Retirar del foc les llavors  i triturar-les en el molinet de cafè. Posar-les en un morter o bol, afegir la sal, l’oli i l’aigua  i anar removent fins que quedi ben lligat. Servir en un bol.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Presentació

8
Ago
2014
18:08

Susanna

 

Benvinguts al bloc, sóc Susanna Limeres. Estic graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la URV. Sóc Tècnica especialista en cuina i durant quinze anys vaig estar de xef en el restaurant que duia la meva mare al barri marítim de Torredembarra. També m'he format en cuina vegetariana, macrobiòtica i energètica i estic graduada en Naturopatia i Acupuntura per l'escola CENAC de Barcelona. Actualment tinc una consulta privada de nutrició i teràpies naturals a La Riera de Gaià.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

arròs amb salsa de pesto i tomàquet

8
Ago
2014
17:08

Arròs integral amb dues salses

arròs amb dues salses 2 salses

 

Ingredients (per a 4 persones):

240g d’arròs integral

1 dent d’all

Sal al gust

Salsa “pesto”(consultar salses)

Salsa de tomàquet i pastanaga (consultar salses)

Elaboració:

Rentar l’arròs i posar-lo a bullir amb aigua, sal i l’all. Deixar coure durant 30 minuts aproximadament. Escórrer l’arròs i servir en un  plat o en un bol. Acompanyar de salsa “pesto” i salsa de tomàquet amb pastanaga.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

salsa de tomàquet i pastanaga

8
Ago
2014
17:08

Salsa de tomàquet i pastanaga

salsa de tomàquet pot salsa de tomàquet

Ingredients (per a 4 persones):

400g de tomàquets madurs

200g pastanaga

1 cullerada sopera d’oli d’oliva

Sal al gust

Elaboració:

Tallar els tomàquets per la meitat i ratllar,  pelar i ratllar les pastanagues i posar-les junt amb els tomàquets en un pot a coure, afegir l’oli i la sal. Coure a foc lent durant  aproximadament 15 minuts i triturar-ho amb la batedora elèctrica.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

salsa de pesto

8
Ago
2014
17:08

 

Salsa “pesto”

salsa de pesto

Ingredients (per a 4 persones):

1 cullerada sopera de pinyons

10 fulles d’alfàbrega fresca

1 dent d’all

1 cullerada sopera de formatge parmesà (opció lacto-vegetariana)

1 punta de sal (al gust)

125ml d’oli d’oliva

Elaboració:

Posar en un pot o bol els pinyons, l’alfàbrega, la dent d’all, la sal, l’oli d’oliva i el formatge (opcional) i triturar-ho  tot amb la batedora elèctrica.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail