Paté de pebrot
Nov
2014
11:11
Paté de pebrot
Ingredients (per a 4 persones)
- 200g pebrot vermell.
- 1 bloc de tofu natural.
- 2 dents alls.
- 2 cullerades soperes d'agar-agar en escama o 1 cullerada sopera en pols.
- un raig de salsa de soja.
- sal i oli.
Elaboració:
1. Posar a bullir durant 10 minuts el tofu amb aigua.
2. Posar a coure amb un raig d’oli el pebrot tallat a tires.
3. Desfer en mig got d'aigua el agar-agar i el posem a bullir.
4. En un bol posem el pebrot ja cuit i afegim el tofu escorregut, l’all i un raig de salsa de soja i ho triturem tot.
5. En un motllo de silicona ho deixem a la nevera una estona per a que ens agafi consistència amb l'agar-agar.
6. Traiem del motllo el paté i acabem decorant el plat amb llavors, julivert,... .