Hummus de llentia vermella, remolatxa i "llavors de chia"

10
Nov
2015
14:11

Hummus de remolatxa i llavors de “chia”

  Chiahumus remolatxa , llentia i llavors de chia

Ingredients:

50g de remolatxa crua.

100g de llentia vermella crua.

1 cullerada sopera de llevat nutricional.

2 cullerades d’oli d’oliva i ¼ de cullerada de cafè de sal.

1 cullerada sopera de llavors de chia (triturades).

Elaboració:

1. Rentar i bullir  les llenties.  Posar a escórrer. 

2 Pelar la remolatxa i tallar a trossos, posar junt els  altres ingredients en un bol i triturar tot.

3. Posar en un motllo i es pot decorar amb  tahina negra i oli.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Hummus d'alga espirulina

10
Nov
2015
14:11

Hummus d’espirulina

 

 

Ingredients:

 

2 cullerades soperes d’anacards crus.

1/2 cullerada de cafè  de pols d’espirulina.

1 cullerada de llevat nutricional.

1 cullerada sopera de suc de llimona.

1 cullerada sopera d’oli d’oliva.

2 cullerades soperes d’aigua.

Un polsim d’all o ceba en pols.

¼  de cullerada petita de cafè de sal.

Elaboració: Posar tots els ingredients en un bol i  triturar.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Hummus de Goji

9
Nov
2015
20:11

 

Hummus baies goji i cànem

gojihumus goji

Ingredients:

1 cullerada sopera de baies de goji.

100g cigrons bullits.

2 cullerades soperes de llavors de cànem.

1 cullerada sopera de llevat nutricional.

1 cullerada sopera d’aigua, 2 cullerades soperes d’oli d’oliva i un punt de sal, de cúrcuma  i gingebre.

Elaboració:

 1. Posar les goji 2h amb 1 cullerada sopera d’aigua.

 2. Posar en un bol les baies de goji, els cigrons escorreguts, el cànem, el llevat nutricional, l’oli, la sal  i triturar.

 

 

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

La cura de l'aigua calenta

1
Nov
2015
19:11

Cura d’aigua calenta

Pel matí al aixecar-se  prendre aigua calenta, amb una culleradeta de mel i el suc de mitja llimona i s’ha de prendre lentament.

Durant el dia beure aigua amb unes rodanxes de gingebre, si tenim digestions pesades (contraindicat si tenim acidesa d'estómac).

Abans d’anar a dormir,  prendre un polsim de cúrcuma en una tassa d’aigua calenta. La cúrcuma neutralitza les toxines del budell. Seguir aquesta cura durant 2 setmanes. 

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Aigua energètica

1
Nov
2015
19:11

Aigua energètica

L’aigua que consumim de les ampolles de plàstic, és un aigua estancada i energèticament morta. Una manera de retornar a l’aigua tota la seva vivesa és simplement posar l’aigua que volem tractar per beure en un recipient de vidre (una ampolla o una gerra) i deixar un cristall de  quars dintre. Aquesta aigua amb el quars l’hem de deixar un dia en un lloc on li toqui  el sol i la lluna.

El cristall de quars és una formació natural , triga més de deu mil anys en formar-se, té un efecte "piezoelèctric", vibra en harmonia amb l’energia magnètica del nucli terrestre i és un del principals components de la terra.

 El quars absorbeix l’energia del cel i la terra  i li passa a l’aigua.  Sempre és convenient abans de beure aigua oxigenar-la removent-la amb una cullera  o bé deixar-la caure en el got de beure  des de una certa alçada. ( l’aigua en el seu medi sempre esta en moviment i en els salts i les cascades contínuament s’està oxigenant)

Sempre abans de utilitzar un quars és important netejar-lo de tota la negativitat que pugi haver adquirit, per això només cal deixar-lo 24 hores en un got amb una cullerada de sal marina  a la intempèrie. Una altre opció per descarregar-lo és enterrar-lo en sal marina  o bé enterrar-lo  al terra o en una torreta, i després de 24 hores ja el podem fer servir.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Taller de cuina. Fira La Riera de Gaià

25
Oct
2015
18:10

FIRA A LA RIERA DE GAIÀ,

7 i 8 de Novembre 2015

 

Tallers gratuïts de cuina elaborada amb "superaliments" 

 

 

 

 

 

 

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Taller "Raw food i Especial cigrons"

14
Mai
2015
15:05

 

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Bunyols amb farina de cigrò (ovolacto-vegetarià)

14
Mai
2015
14:05

Bunyols de cigrons amb espinacs i formatge

Ingredients:

50 g de farina de cigrons.

1 ou.

70 ml d’aigua.

4 dents d’all.

25g de pinyons.

1 espinacs un manat (200g espinacs cuits).

30g formatge maasdam ratllat.

30g de formatge gouda ratllat.

7g de llevat en pols (Baking powder).

¼ de culleradeta de cafè de sal.

1cullerada sopera d’oli d’oliva.

Elaboració:

1.  Netejar els espinacs amb força aigua, escorre’ls i coura en una paella. Treure l’excés d’aigua i saltejar-los amb els alls picats i els pinyons  en una paella amb un raig d’oli d’oliva.

2.  Posar en un bol la barreja anterior junt amb l’ou prèviament batut, la farina de cigrons, el llevat, els formatges, la sal i barrejar amb una cullera.

3.  Posar sobre una safata de silicona o paper vegetal petites quantitats de la massa dels bunyols amb l’ajuda de una cullera sopera i coure  al forn escalfat a 160-180ºC durant 15 minuts.

Consell: els bunyols es poden  acompanyar de  fulles de roure, ruca i romesco.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Salsa Bruschetta "raw food"

13
Mai
2015
22:05

Salsa italiana “Bruschetta”

 “Raw food”

Salsa Bruschetta

Ingredients:

6 tomàquets secs rehidratats.

¼ mango.

6 fulles d’alfàbrega.

1 cullerada  de postres  d’all en pols.

1 cullerada de postres de pebre vermell.

1 cullerada de postres d’orenga.

4-6 cullerades soperes d’oli d’oliva.

2 cullerades de aigua mineral.

¼ cullerada de sal marina.

¼ cullerada de postres de pebre.

 

Elaboració:

Posar en un bol tots els ingredients i triturar.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail

Beguda integral d'ametlles

13
Mai
2015
22:05

Beguda integral d’ametlles

 

Ingredients:

50g d’ametlles.

1 litre d’aigua mineral.

3-4 dàtils.

 

Elaboració:

1.  Posar les ametlles amb pell  en remull 24 hores.

2.  Posar a remullar els dàtils  24 hores.

3.  Pelar les ametlles i triturar-les amb 1 litre d’aigua mineral.

4.  Triturar els dàtils amb una mica de la  beguda d’ametlles i barrejar amb la resta per endolcir.

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • E-mail