Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Jo ja el tinc, i tu?

erdrag | 10 Desembre, 2007 19:01

Desgraciadament avui ja hi ha una part del sud del País Valencià que no pot veure TV3, que no pot veure una televisió que fins ara veia amb normalitat, que ha vist reduïda la seva oferta televisiva, però que continua veient la resta de canals, independentment de la llengua en que s'emetin, de la qualitat que tinguin o deixin de tenir, de l'interès pel qui les rebi.

De motius i/o excuses per a tancar-les se n'han dit molts:

* Tècnics: ja s'ha vist que no (si fins ara es feia, pq no es pot continuar fent?), i a sobre, el ministeri ja ha donat el multiplex corresponent.

* Legals: suposo que tampoc ho deu ser, tenint en compte que la majoria de les cadenes que ells anomenen autonòmiques es veuen més enllà de la seva comunitat. No cal pensar només en ETB que també es veu a Nafarroa, sense que el govern navarrès del PP hi trobi cap problema, sinó que moltes de les comunitats governades pel PP tenen teles que es veuen en d'altres comunitats. Potser en Camps no ho sap això?

* Polítics: si els motius no són tècnics ni legals deuen ser polítics. Potser TV3 molesta, potser és de les poques teles que no es poden controlar des del PP-PSOE, potser admetre TV3 significa admetre moltes coses. Potser els milers de telespectadors que té al PV no importen o no tenen dret a decidir el que volen veure, o el govern valencià creu que veure tv3 pot ser perjudicial per ells (a l'estil de la censura d'altres temps).

Espero que des d'ACPV, amb l'ajuda de qui calgui, sàpiguen trobar la millor solució, igual com porten 20 anys fent, per sortir-se'n d'aquest entrebanc. Mentrestant, però, tenen una multa per pagar, i que han de pagar si no volen perdre l'Octubre, el centre de cultura contemporància situat al centre de València. Moltes institucions d'arreu dels PPCC ja hi han col·laborat (ajuntaments, Generalitat de Catalunya altres administracions públiques, entitats culturals, escoles, universitats i col·lectius varis). A nivell individual es pot col·laborar amb aquesta campanya. Jo ja ho he fet, i tu? A què esperes?

PD: deu molestar el català i TV3, pq tb el volen fer desaparèixer de la Catalunya del Nord. Signa per aquesta campanya

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb