Titulars sobre la guerra no declarada al Líban de la web de la televisió bosniana NTV HAYAT

17 Jul 2006

Titular NTV HAYAT (BiH): Israel culpa Hezbol·lah per la mort de civils canadencs

Izraelska vojska objavila je u ponedjeljak da je prije napada na južni Liban u kojima je poginulo sedam kanadskih civila upozorila stanovništvo tih naselja da napusti područje, te da je stoga Hezbollah odgovoran za svaku civilnu žrtvu.

L'exèrcit israelià ha fet públic aquest diumenge que abans del bombardeig en el sud del Líban en el qual han estat morts set civils canadencs va advertir a la població d'aquesta asentament que abandonessin el territori, i que per aixó és Hezbol·lah responsable de cada víctima civil.

Titular NTV HAYAT (BiH): Olmert contra una força multinacional

Izralski premijer Ehud Olmert protivi se raspoređivanju međunarodnih mirovnih snaga u Libanu u cilju zaustavljanja krvoprolića u regionu, saopćio je visoki izraelski dužnosnik povodom apela Velike Britanije i Ujedinjenih naroda.

El Primer Ministre israelià Ehud Olmert s'oposa a la instal·lació de forces de pau internacionals al Líban amb la finalitat d'aturar les matanses a la regió, ha comunicat l'alt responsable israelià en motiu de l'apel·lació de la Gran Bretanya i les Nacions Unides.