RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

02 Maig, 2008 21:06
Publicat per anforsa, General

 1. foto de Rigoberta Menchu premi Nobel de la Pau.

 2. POSTRES.-.

 3. Rigoberta Menchú: 'La tecnologia és un patrimoni sagrat de la humanitat i tots tenim dret de rebre'n els beneficis'

 4. La premi Nobel de la Pau deia això a Barcelona.

 5. El politiquet, un personatge vulgar que té reaccions vulgars.2.- ESCRIT del 2004 arreglat .

 6. -El politiquet havia expressat sa opinió. La maquinària, sigui quina sigui, que ens treu llocs de treball, se suposa que la inclouen per benefici de l’empresa, així doncs, deurien estar afiliades també a la seguretat social tant en quan estalvia llocs de treball, fórmula per la qual la recapta aniria a eixugar el dèficit que produeix la baixa de quotes i el subsidi d’atur que comporta. I encara sumaria  diner per amortitzacions i beneficis. Tothom es va esglaiar. En una societat en que el diner no està mai tip, com se li diu que ha de sufragar el que reconeix que no hi té part? Ni amb un referèndum. Dones que escoltaven pensaven en la rentadora, rentaplats, etc. que no podrien comprar-ne cap més ja que les fàbriques tancarien, abans que acceptar una llei així...Homes que es cansaven de cames pensant en no poder utilitzar el cotxe, etc. Tothom era callat. Com sords.

 7. Parlem de progrés. Quin progrés?.No havíem quedat que el progrés era per que la societat visqués millor, o és el diner,  que és del qui el té, que ha de viure millor?
 8. Ai, veritat que necessitem el Diner per Donar pel Dinar ? Guardem-nos la salut i l’amor, el diner, doncs, mira... Con tal que quan paguem una factura ens quedin vint i cinc cèntims, som rics, però falta que quedin a l’escapsa... Ai, Ai, Ai.... Mira la Rigoberta, si li poséssim els dits a la boca potser arribaria a dir el que pensava fa temps el politiquet. I DIU QUE LES MUNTANYES NO ES TROBEN..

                                ----------------------------------
 1. 127 .- També l’amor va al wàter i fa males olors.
 2.  
 3. 128.- Qui podrà ser capaç de pescar peix, si al mar no n’hi ha?
 4.  
 5. 129.- Segurament que de Job pot venir el sentiment de pacient, i  de pacient la pau que... no arriba
 6.  
 7. 130.-  Es sentia com si fos el guarda espatlles de la seva muller quan arribava la nit. Tot era anar al llit i donar la cara a l’esquena de la propietària del seu amor, així feia guardia fins que la seva mestressa el despedia de tal obligació i es girava de cara a ell i li concedia el favor d’un petò per desitjar-li bona nit, que ell deia vetlla. Ella es tornava a girar posant-li l’esquena de nou per que la vigilés.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , , ,