RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.-Transvasament o Avortament.

31 Maig, 2008 18:37
Publicat per anforsa, General

 compra a casa i ven a casa i faras casa.

 1. POSTRES .- En el discurs el polític de torn li va tocar parlar dels embasaments. Se li va travar la llengua i va dir : - Els pantalons s’omplen ara que ha plogut. – algú li fa l’ullet i compren que s’ha equivocat i vol arreglar-ho – Volia dir, palantons, ...pantons,... pantanons... Buf...!! Em..bal...ses. Ara...! -. I és que de vegades, tot ens traeix i arreglar el desarreglo... buf...!!
 2. Doncs, sí. Hi ha dos paraules que s’usen ara, son potents, destructores, desestabilitzadores... Buf...
 3.                       T R A N S V A S A M E N T  ---- I ---- A V O R T A  M E N T.
 4. El politiquet té una relació indiscriminada de situacions d’eixes paraules., les hi he trobat apuntades en un paper qualsevol, sembla que  no es vol posar amb ningú i es posa amb molts, amb massa
 5. 1.-Al rei mag Baltasar li ha tocat proposar un dia Transvasament i desprès Avortament.  Que ja es fort. Des de el Segre – que quasi el segresten de veritat, bueno – avant i enrere.  Ha anat de Rodes a Pilats, ara sí això, ara no allò... Que ningú entenia res... I d’amagatons,.. I amb els finestrals de vidre es veu tot, encara que de babaus n’està el  parc d’esbarjo ple. Fins han cridat a tots els metges del sector per solucionar el segon problema, no fos que es morís el malalt. Clar que les rogatives han fet efecte i ha salvat la situació en l’últim penal. Hi ha quedat quasi en empat. Sort, com deia del penal – que no ha set presó – que ha tirat el cel a tot el costellam de muntanyes i terres. Que no ens confiem ni equivoquem, Senyor.
 6. 2.- Un altre mag s’ha mantingut bastant en una línea això es així i així acabarà. Al final també ha avortat, es a dir, ho deixarà córrer tot.. Si, acomiadarà els vaixells com a Calella amb el mocador, és vendrà el mini trans... i esperarà el salari que ho solucioni tot. Ha pogut avortar tot el que havia pensat i com que quan toqui altra sequera, qui sap, qui sap, doncs qui sap qui s’hi trobarà amb altre fandango... I si no cal fer res ni comprometre’s, menys diners a pagar i les arques que no es buidin com els pantalons,...Que no estem per allargar més el breç que la mànega.
 7. 3.- Del tercer que en parlarem, doncs, ja te prou transvasaments i avortaments a casa que ni lampistes ni metges treballant a destall ho solucionen i té feina per sobreviure... Res que els tres que no son un TRIO. – Que més voldríem que ens sortís i amb força calers que no empatxen.
 8. 4.- I ja que parlem de reis, doncs, mira, n’hi ha que ensopeguen i podia succeir que es provoqués un transvasament de poders, però, no, això no... Es pogué avortar la caiguda i no ha passat res.
 9. 5.-Com que n’hi ha qui té aquella recança de voler ser, doncs... Per què els petits davant l’adversitat es creixen... – què fort –  Doncs,també la relliscadeta podia transvasar al Honorable a no sé on, però també avortant en algun braç amic que et vol bé, doncs, mira... no res.
 10. 6.- I que direm del Pascual. Ja li varen fer el transvas... No cal que avorti, no fill meu, no.
 11. Potser demà en trobem alguns més. Jo n’he vist  d’escrits en un paper de diari, en aquell costadet que queda blanc, que hem d’aprofitar el paper, i no cal que tallin arbres per fer-ne, em sembla.

                                     ------------------------------------------------

 1. 75. A - El cos humà, ens diuen que, en un setanta per cent, és aigua. Podem considerar que aquest element és un bé absolut. La terra, el nostre mon, un setanta cinc per cent és també aigua, i salada, per que es conservi? També per la terra és un bé absolut. -Nosaltres suem per mitigar el calor, és una pluja localitzada, però que s’evapora i va a l’atmosfera. La pluja deu ésser la suor de l’embolcall de la terra per ablanir les mancances del cos físic.
 2. 76. A - Volem que ens quedin més de 25 cèntims quan paguem una factura i de felicitat també en volem més. Sabent conservar els 25 cèntims som rics, - per que els diners diu que crien -, sabent conservar una engruna de felicitat també som rics...si no els llancem per que ens semblen pocs. No us ho sembla?
 3. 77. A- Si no vols que et mirin mana que tanquin els ulls.
 4. 78. A - Quan la dona li digué així sense pensar-s’ho tinc tres homes.  L’home aquell no pensava que ella volia dir pare, marit i fill. que sí que els tenia. I es defensava : - L’un em portà a la vida, l’altre, l’amor em dona i el tercer és la joia que em fa viure i viure i viure per als tres estimar. 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , ,