RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

29 Maig, 2008 20:14
Publicat per anforsa, General

 Hi ha rucs i de molt peluts

  1. POSTRES .- Avui el politiquet s’ha preparat per escoltar la radio i musica si era el cas amb aquell aparatet com una capsa de mistos que pel sant li varen regalar. Després d’esmorzar ha agafat el cotxe i se’n ha anat a regar l’hort com fa molts dies.
  2. Allà s’ha col·locat els auriculars i ha pensat en posar musica. Li agrada la clàssica i ha preparat els botonets i zas allò engegat i sent un villancico,...
  3. - Que és això? – segurament les netes han degut trafiquejar-li , i l’aparatet que canta – Ai, Pasqual no t’hi enfadis, que ha vingut un àngel del cel... – S’ha arrencat els botonets de les orelles i amb cara de fastiguejat ha volgut canviar, però... Ha decidit tancar-lo. Ell que escolta radio i mira tele sempre té notícies per comentar en soliloqui. Encara veu al tal Vidal i al Roger, els del basquet, canviant de llengua... Vaja, vaja.
  4. Li ha vingut a la memòria un conte que li explicava sa mare.
  5. Una catalana festejava amb un extremeny. Ell ja vivia aquí amb sa família des de petits, però parlar com ella català, nanis, nanis, nanis... Li semblava rebaixar-se. Ella enamorada no pensava en el que li podia passar... En el festeig havia de cedir, o si no ell feia morros... La noia per més que ho provava no se’l feia seu. L’amor pot més que certes banalitats i no fou obstacle per arribar al altar.
  6. Quan el capellà que oficiava la cerimònia preguntà si volia a la tal per esposa ell sonorament digué: SI . Després l’oficiant preguntà a la noia i ella també sonorament digué: SI.  El rector es disposava a dar la sentència quan aquell xicot avançà : - SI NO DICES EL SI EN CASTELLANO, YO NO DOY POR VÁLIDO EL ACTO.  
  7. No solament el capellà, si no també els testimonis expressaren que el SI era vàlid per a tots. Que era igual, que... No en sortiren i la boda, ell no la donà per feta i se’n anà amb cara de triomf com si hagués defensat el seu honor contra un atac frontal de tots els assistents
  8. Voleu dir que no és molt fort? Però el que diu el politiquet deu ser veritat, per que ja sa mare li contava ...Com a conte o com realitat ? La mare es morta i no podrà explicar-nos la veritat..
  9. Sabeu que diu el politiquet ? – Recristo,... que li va passar a sa mare en aquells temps...!!!
                                   ------------------------------------------------------

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,