PER QUÉ ? 4

03 Maig, 2008 21:28
Publicat per anforsa, Per què ?

Foto composició rovellons,plat,botella de vi,etc proietat autor bloc. 

PER QUÈ.- ESCRITS CURTS REFERINT-SE A LA PREGUNTA.

15.- Per què la rodona sempre acaba en dona?

 

16.- Per què diem que la dona està en Estat de bona esperança, si ni ella ni l’home son l’Estat?

 

17.- Per què quan la mestressa li digué al marit que li fes un taló, ell li contestà amorós: -

Compra’t un parell de sabates noves, per que amb un taló sol aniràs coixa?-.

 

18.-  Per què diem, aquest s’ha canviat de camisa? Potser, la duia bruta o li estrenyia a les aixelles?

 

19.- Per què uns tenen la poma de la discòrdia, mentre altres es guarden la poma per la set?

 

20.- Per què si cremem un bitllet de banc ens tracten de bojos o faltats i en canvi cremem la mateixa quantitat de diners o superior en focs d’artifici i ens sentim felissos?

 

21.- Per què un músic com a cantant pot cantar un cànon i el mateix músic com a usuari – per eje, d’aigua – ha de pagar un cànon?

 

22.- Per què podem pujar al llom d’un ruc i no ho podem fer al llom d’un llibre?

 

23.- Per què nou acaba en ou al ser escrit i no porta ou en sa forma numeral?

 

24.- Per què per un geògraf  la paraula serra és segurament una muntanya i per un agricultor potser un aparell per a fer llenya?

                                        ------------------------------------------------

  1. 131.- L’amabilitat en el tracte és el que l’elegància en el vestir. 
  2. 132.- Intercanviant gèneres. El sostenidor és femení, les boletes és masculí.  
  3. 133 . Os ama Bin Laden,  i ens tira coets ? – No vull mirar el per què... - És que hem de canviar els termes? Pau ara és Guerra i Guerra és Pau ? No, això serà quan Cain no matarà Abel o a l’inrevés? Per que de talibans no sé quants n’hi ha però de Laden, diuen Bin 
  4. 134.- Parar-se però en moviment. 
  5. 135.- Em compraré de nou una camisa – en tinc deu dins l’armari a més de la que porto – per fer una contribució al estat del benestar i per que no s’acabi. No ens en  riguem. Qui no compraria per que no es desmunti això que ens volen fer creure que es el no va més. Ja sabem que per mantenir-lo s’ha de gastar, però i les butxaques de molts, qui les omple per poder contribuir al que pot acabar-se per tots els que ho gaudeixen...? Mireu, mireu, jubilats, mileuristes...Ens arribarà  el bé o el mal? 
  6. 136.-  Llegint  com els occidentals o com els xinos. -  Caps i cua -.  Els lloros fan soroll . – Vida –Adif(v) ---  Esborra – és  borra.--- Sorra – arròs. ---Sort – Tros. – Dames – Semat (d) 
  7. 137.- Que la ballesta no apunti la teva cara, pot disparar-se i treure’t un ull. 138.- Això d’Atapuerca d’un milió d’anys em sembla veure l’infinit. 
  8. 139.- Estem submergits dins nostre, en nostre mar, en nostre treball,etc. i necessitem una boia que ens aguanti el cap per respirar i mirar el cel.  Deia aquell : - Soc com granet de sorra en la platja, la gran platja, que té la sort de que el trepitgin, que l’agafin junt amb altres granets com ell i se’l tirin els nens pel damunt, que una tovallola el tapi com la mare al llit li acarona  manta i llençol ...Suportar, suportar als demés és difícil . S’ha de ser granet de sorra... 
  9. 140.- Pensa que quan has arribat a dalt de la piràmide pots caure, aleshores, difícilment podràs tornar a dalt. Quan hi siguis ves en compte amb la relliscada o la traveta. 
  10. 141.- Quan la mula va moguda, no li toquis pas la cua.

roses polhiantia

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , , , ,