RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

15 Maig, 2008 22:35
Publicat per anforsa, General

 1. el sàtir, l'home....... joc de taces en equilibri
 2. POSTRES.- En eix mon que volem tant perfecte, es deia el politiquet, en que els anacronismes religiosos i els anacronismes agnòstics ens imposen ses lleis, o volen imposar, veiem que quan la dona es cedeix sigui amb diners o sense,és dolenta, repudiada pels mateixos que la compren – ja ho deia sor Juana Inés de la Cruz ( Hombres nécios que acusais a la mujer sin razón  de lo mismo que culpais... ) 
 3. Quan és mare dins el matrimoni és bona, però fora també és mal vista. En canvi, del home s’accepta, que és un D. Joan i ell, l’home pot fer-ho tot en eix sentit o quasi tot. Es  veu amb bons ulls quan paga com si fos un servei i no cal dir és alabat quan fa d’abegot per engendrar la abella reina.
 4. Ara bé. Si la dona no es ven i l’home no compra, Pura utopia,... tindrem l’equilibri?
 5. Falta educació des del principi i continuar ensenyant sense amagar res. Però es rebel·laria el negoci del SEXE?  Quasi ho compararia a les GUERRES, si no hi hagués armes... es minimitzaria, acabarien les lluites? Per que el negoci és el negoci...
 6. Bé, seguem passions desordenades i sentiments impropis i... negocis il·lícits, aleshores, ens exposem a fabricar dones i homes híbrids  que no experimentaran de veritat cap sensació i no es desviaran del camí rectament posat?  Autòmats... Voldria, potser, no fer savis si no persones en el més estricte sentit de la paraula. Persones educades en totes les facetes de la seva vida i no inculcar sols el diner, la competència entre gèneres, el relegar al qui no segueix el patró establert, etc ...
 7. Una educació integral...  No sé si ningú escoltarà eixa proposta, veritat? Quedem-nos amb la iniciativa... Deuen quedar encara mols milions d’anys d’evolució, qui sap que tindran els nostres predecessors ... Utopia ?  Realitat ?
 8.                               -------------------------------------------
 9. 11 A.- Que sempre tenim un Nadal a punt ? clar que sí. Quan sortim de les festes nadalenques mirem les butxaques i estan buides, la satisfacció dels bons moments passats ens porten les preocupacions..., però no podem esquivar eixa paraula que sens presenta en els cognoms dels que per anomenar-los Nadal deuen gaudir de felicitat continuada. De Nadals com dic en tenim per regar a manta, ens en trobem per tot arreu, ara no vull aprofitar el acudit fàcil per dir que son un dia de festa, per que com en tots els cognoms uns tenen diner, poder, etc. per poder-ne fer i d’altres per poder respirar que deia l’oncle Amadeu el legiero...  
 10.  
 11. 12.A - Pel tracte, pel bon tracte l’anomenaven de VOS. Ell, però agraïa més el ser propietari de la dona del BOS, la BOSSA, res, és sentia més segur i confortable, deixaria el BOS pel gos que,potser, li tenia ràbia..., i una mossegada mortal al VOS, al propietari del gos li faria deixar per sempre la BOSSA.  
 12.  
 13. 13.A - La valleta del vell, aiguant assola pou i assut. 
 14.  
 15. 14A .- Viuràs com un pobre, però amb el que posseeixes seràs el més ric del cementiri. 
 16.  
 17. 15 A.- Si ella transitava en pensar malament, ell s’abocava en el doble sentit. Si ella transitava per la picardia i astúcia, ell s’amorriava en la bona fe. 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs