BLOC IMNOVA-PSC


OPINIÓ D'UGT O BÉ OPINIÓ D’ÁLVAREZ? NECESSITEM RESPOSTES!!

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 20:50

Notícia del  Diari de Tarragona de 24/2/2010  : " El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep M. Alvarez considera que la possible construcció d'un Magatzem Temporal Centralitzat de residus radioactius d'alta intensitat a Ascó és segurament la inversió de més interès que han rebut Les Terres de l’Ebre en els últims anys i la de menys impacte ambiental"

Diari digital cincodias.com de 22/2/2010 entrevista a l'alcalde de Alanis, un municipi de 1.890 habitants dintre de l’area d'influència del magatzem de residus de baixa i mitjana intensitat del Cabril, manifesta: "La influència en l'ocupació ha estat nul·la. Cap persona d’Alanis treballa en El Cabril. Ens van vendre això (el magatzem de residus) com mitjà per crear riquesa i no ha estat així. El mes que ve hem reuniré amb la nova directora del Cabril per traslladar-li el nostre descontentament i la nostra preocupació."Veient el contrast entre ambdues notícies, una basada en una opinió personal i l'altra en fets objectius, hem formulo  preguntes:    
1) l’opinió del secretari de general d'UGT és ignorància?
   
2) vol crear treball o destruir-los?
   
3) defensa a tots els treballadors o solament a una elit amb sous alts?
  
4)  no té inconvenient en carregar-se la economia d'un territori a canvi d'uns quants llocs de treball?
  
5) no coneix l’opinió de les gents als que el MTC afectarà?,
  
6) no coneix la voluntat del poble de Catalunya?
  
7) té futur com directiu de les electriques? 
 Vist l'article del Diari de Tarragona, crec que és millor formular les referides preguntes al Secretari General d'UGT de les Terres de l’Ebre “Wifredo Miró”, segur que per proximitat sap millor el que ens interesa. Si acàs coincideixen en oponió, solament hem queda demanar a UGT: si es plau NO ENS DEFENSEU!Quedo a l'espera de respostes i les gents de les nostres comarques també! Fernando Cantos Viñals
IMNOVA-PSC-PM


 Se li recorda al Sr. Álvarez el REBUIG del
 TERRITORI


Powered by LifeType