Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

el feisbuc

erdrag | 07 Agost, 2008 13:42

Aprofitant les vacances d'estiu per a remenar per la xarxa, he descobert això que fa mesos que tothom en parla i que es diu FaceBook.

És una eina interessant: poder trobar els teus antics amics, coneguts, etc. i anar seguint el fil i teixint el que s'anomena xarxa social. És interessant. Compartir interessos, crear espais reivindicatius, espais d'interessos, de preferències, i convidar amics i difondre idees. Ho he trobat una bona forma d'aprofitar els recursos d'internet.

I, pel que he pogut comprovar, la comunicat catalana del FaceBook és, com en la majoria d'aspectes d'internet, una de les més potents i actives més enllà de l'anglòfona. És, més enllà de tot, una comunitat reivindicativa, amb ganes d'anar pel món (també el virtual) amb la cara ben alta, i sense haver d'anar de la maneta de ningú ni d'haver-se d'amagar sota les faldilles de ningú. És una comunitat que vol poder-se expressar en la seva llengua, sota la seva bandera, usant el seu domini, i compartint i obrint-se arreu del món, sense tancar-se a ningú i sense tòpics ni regionalismes. 

Si encara no hi heu entrat, us recomano que hi feu, com a mínim, un cop d'ull.

 

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb