Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Ja la tenim aquí!

erdrag | 16 Juny, 2007 17:09

 Primerament, les meves disculpes per tot el temps sense actualitzar aquest bloc. No ha estat una pausa preparada, ni tan sols puc dir que he estat enfeinat i no he tingut temps. Només puc dir que no he trobat el moment per escriure, que sempre trobava quelcom més important i/o interessant a fer. Senzillament, no n'he tingut ganes. Tampoc m'he de disculpar de res, ja que és un espai personal i com a tal, puc fer-hi el que vulgui, però crec que ho he de fer per tots aquells que us heu adonat que no hi havia res nou quan hi heu entrat aquests dies.

Feta ja la reflexió,  avui vull fer un sol comentari respecte a la Festa Major: ja la tenim aquí!  Ja fa dies que a la ciutat estem escalfant motors i es comença a respirar ambient de sant pere: corpus i festa de les seleccions catalanes la setmana passada i avui mercat noucentista al mercadal i diada castellera de la farinera a la plaça de st pere. I, la setmana que vé ja estarem de ple en la festa: barraques, correfoc, diada castellera, etc.  I, enguany, a nivell personal és molt important aquesta festa, ja que és la primera que sortiré tant amb la Víbria com amb els Xiquets, per la qual cosa, ja es preveu molt intensa (sumant-hi el fet que enguany treballo, inclòs el dia 29).
Sempre m'ha agradat la festa major de Reus perquè és una festa popular, que basa el seu èxit en la participació popular. No es basa en un seguit d'actes programats des d'una cadira, sinó que es basa en la participació dels reusencs: un seguici festiu molt important, les barraques fetes per les entitats de la ciutat, les activitats tradicionals i arrelades, etc. I, el més important: la participació del jovent també en les activitats més de caire tradicional, això ja dóna una imatge de festa realment popular. Com a mostra: pocs dies després d'haver-se editat els tríptics del programa, la majoria de joves ja en porta un a la butxaca, que li durarà durant aquests 15 dies de festa.
Evidentment, hi ha aspectes a millorar i a polir, però avui no són l'important.

Visca Reus i visca la Festa Major que ja comença!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb