Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

la religió del segle XXI

erdrag | 16 Maig, 2006 20:40

Fa uns dies que, tant si som culés com no, tant si ens agrada el futbol com no, tant si mirem la tele com no, tant si... Hem de viure i respirar BARÇA !!

Jo em declaro culé (que quedi clar que estic parlant només de futbol eh!), però crec que és excessiu el tracte que es dóna habitualment al barça a TV3 en concret i a molts mitjans en general, en contra d'equips de futbol també del país com el València, el Nàstic, Espanyol, Vilareal, Mallorca, Lleida, etc.. així com equips de categories inferiors i futbol base. Per no parlar de l'oblidats que estan els altres esports !

Però.... el que passa aquests dies és excessiu ! TV3 s'ha desplaçat en ple a París per 2 o 3 dies. Excessiu !!!! Fins i tot han canviat el ninotet que surt entre els programes, que ara és blaugrana!

Definitivament, l'esport és l'opi del poble, la religió del segle XXI (com diu en Pepet). Trobo aberrant la pregunta (amb votació inclosa) que va fer l'Albert Om al club l'altre dia: preferiu l'estatut o la copa d'europa?

Seguir l'esport´està molt bé i animo a tothom a seguir aquest partit (a favor o no del Barça) i a celebrar el resultat (o no) després. Però... crec que entre tots hauriem d'evitar aquest excessiu protagonisme de l'esport en la societat, com si no hi hagués res més al món.

Salut !

(i me'n vaig corrents a continuar estudiant una estoneta més, curta eh!)

disculpes

erdrag | 16 Maig, 2006 20:34

Hola altre cop !

Fa uns dies que no escric res i que he tingut una mica abandonat aquest bloc. Ho sento !!! He tingut unes quantes coses i se m'han acumulat totes. Espero continuar amb la regularitat habitual a partir d'ara (tot i tenir exàmens....). De fet, sense anar més lluny, demà en tinc un i mireu on sóc ara.

També m'he de disculpar per un parell de coses totalment alienes a la meva voluntat:

  • He detectat un parell de missatges (iguals, per cert) que no s'havien publicat ja que el servidor ho havia detectat com spam (ja veus que intel·ligent, no?). Ara ho he arreglat i ja surt publicat (només un dels dos, ja que éren iguals). Espero que no torni a passar tal errada. Disculpeu-me i no us penseu pas que pretenia censurar ningú.
  • També, pel tema de l'spam, he detectat tres missatges amb molts comentaris d'spam que el servidor no havia detectat (encara més intel·ligent...). Ja els he esborrat i intetaré solucionar-ho pq no torni a passar.

Aprofito per a recordar que si algú vol penjar alguna cosa en aquest bloc, pot fer-mo arribar per correu electrònic i, si m'agrada, ho penjaré. No prometo res, ja que és el meu bloc i si no m'agrada, pos no ho penjo i llestos.

Salut i mil disculpes altre cop.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb