PATRIMONI HISTORIC i ARTISTIC


XINA - (*) El locus del Nord al lloc d'en Liujiazhuang a Yinxu, la ciutat de Anyang, Henan Province

noticies del mon - — Publicat per josep.m @ 00:26
 
 

 

De febrer a octubre de 2008, l'Institut d'Arqueologia de l'Acadèmia Xinesa de Ciències Socials, ha excavat a la Liujiazhuang Poble, al sud de la Xiaotun Palau / Temple a través de la zona de l'Avinguda Angang. Dins de la zona d'excavació, de gairebé 5000m2 en dimensió, es van trobar tres vehicles de les carreteres amb les pistes, fins a cent habitatges, més de mil pous d'escombraries, escombraries veintiset rases i pous d'emmagatzematge de més de quaranta, més de vint pous, acumulen un bronze vaixells, i diversos llocs de sacrifici, tots els quals són de la dinastia Shang, i 950 tombes de diferents dinasties també. Acompanyen les troballes diversos milers d'artefactes fets de diversos materials.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La troballa més important de la dinastia Shang són els camins amb vehicles de les vies, que consta de dues corrent de nord a sud i un est-oest en execució. Els camins són normalment per sobre de més de 10m d'amplada i 20m d'amplada en el major punt. La nostra enquesta indica que l'extracció de testimonis de la carretera nord-sud en direcció a la Xiaotun Palau / Temple complexos, que podrien haver estat les principals carreteres al sud del complex.
 

 

El seu descobriment enriqueix el nostre coneixement de la disposició de la capital en Yinxu Shang. Els fonaments de terra apisonada, que es remunten a la totalitat de les quatre fases d'ocupació de la capital, es distribueixen al llarg de les principals carreteres. Aquesta disposició sembla haver estat ben planificada.

 

 

http://www.kaogu.cn/en/detail.asp?ProductID=1943

Powered by LifeType