RECTIFICAR ES DE SAVIS I LA NOSTRA ADREÇA A LA XARXA ÉS laplanaradio@santabarbara.cat

25 Setembre, 2007 16:07
Publicat per josepro, General

Gràcies a l' observació d' un amable lector us he de assabentar de l 'errada que el passat dia 21
vaig cometre a l' hora de donar-vos la nova adreça electrònica de l 'emissora....acostumat al "sta guió barbara".........s' em va "colar" al nou domini .cat

Com que rectificar diuen que és de savis i encara que de savi no en tingui res ,però de pràctic si o procuro ser , us  incloc (ara si)  l'adreça correcta , que l' ajuntament planer està implantant a tots els seus departaments , entre ells ,La Plana Ràdio.
Així a partir d' ara si us voleu posar en contacte amb nosaltres per e-mail o podeu fer a laplanaradio@santabarbara.cat

Recordeu laplanaradio@santabarbara.cat

...i perdoneu per les possibles pèrdues de temps que us hagi pogut ocasionar...i gràcies a l' observador !!


Josep Roig Cardona
La Plana Ràdio

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BUTLLETINS INFORMATIUS "AL DIA , TERRES DE L' EBRE" - 25-09-2007

25 Setembre, 2007 07:31
Publicat per josepro, General

AL DIA ,TERRES DE L ‘EBRE

La Plana Ràdio-1006-FM

2007-09-25

 

Uns cent alumes dels tres cursos de preescolar del CEIP L'Assumpció de Deltebre no han pogut assistir aquest dilluns a classe després que les aules s'hagin omplert d'aigües fecals arran de les pluges de dissabte passat.

Segons han denunciat l'Ajuntament de Deltebre i l'AMPA del centre, el problema s'arrossega des de la construcció de l'ampliació de l'escola, que ocupen els alumnes de preescolar i el menjador, i que es troba situada al mateix nivell del sòl que la connexió al clavegueram. La situació, es repeteix periòdicament des de fa mes de tres anys, i comporta també importants problemes de males olors. La comunitat educativa i el govern municipal han exigit una solució immediata al Departament d'Educació que passaria per la reconstrucció de l'escola a un nivell més elevat del sòl.

 

 

El portaveu del grup municipal del PSC i exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, ha aprofitat els 100 dies de govern per denunciar l'actitud 'autoritarista' de l'alcalde, Ferran Bel (CiU), en els primers mesos de mandat.

El cap de l'oposició ha lamentat que Bel s'hagi dedicat més a desqualificar la gestió de l'anterior govern municipal, al mateix temps que es manté un cert 'continuisme' en moltes actuacions. Sabaté ha assegurat que en aquests primers 100 dies no s'ha vist 'projecte de ciutat per enlloc', i ha denunciat que no pot ser que 'es vagi menjant i fregint sense cap concreció'. L'exalcalde també ha acusat el govern municipal de 'mentir descaradament' respecte al permís de Patrimoni per enderrocar els pisos del costat de la futura caserna de la Policia local; i s'ha mostrat preocupat per la 'desaparició' del Festival internacional de teatre Entrecultures.ACN

 

 

 1r concurs fotogràfic dels amics dels bolets de Beseit

 L'Associació Amics dels Bolets de Beseit convoca la 1ª edició del Concurs Fotogràfic "Bolets al Matarranya i als Ports de Beseit". La data límit de presentació dels treballs és el dia 26 d'octubre de 2007 i s'han de portar o enviar per correu a l'Ajuntament de Beseit. L'acte de lliurament dels premis es farà el dia 28 d'octubre d'enguany a les 11:30 al Poliesportiu.

 


El director general de Recerca, Ramon Moreno, va presentar ahir dilluns, 24 de setembre, el curs “Present i futur del canvi climàtic” de la UETE-URV

El curs compta amb la participació de 25 alumnes, i juntament amb el de “Picasso i Catalunya-apropament a Horta-“, que es durà a terme del 28 al 30 de setembre a Horta de Sant Joan, tanquen l’edició 2007 de la UETE-URV. A més a més, el curs ha encetat les seves classes amb una personalitat rellevant en el món de la Meteorologia, Thomas C. Peterson, del National Climatic Data Center (EUA).

Al mateix temps, Moreno  també va visitar l’Institut de Recerca i Tecnologia Agraolimentàries (IRTA) a La Ràpita i l’Observatori de l’Ebre a Roquetes.

 

 

Santa Bàrbara neteja el seu terme municipal i amplia la recollida de deixalleria voluminosa

Del 21 al 28 de setembre l’Ajuntament de Santa Bàrbara, a través de la Mancomunitat de la Taula del Sénia realitzarà la neteja de barrancs i camins al terme municipal de Santa Bàrbara, fruit de l'Estudi del Pla del riu Sénia, on s’obtingueren 2 Plans de Treball, del govern valencià i del català, que han permès contractar 4 persones durant 2 mesos a València i 4 persones durant 2 mesos i mig a Catalunya, per a la neteja de rius, barrancs i altres llocs.

Els punts de neteja més destacats del terme municipal de Santa Bàrbara són els barrancs del Pelòs, de Lledó, de les Coves i les lleres de camins com de l’Hereu, etc.

Amb aquesta actuació la taula del Sénia i l’Ajuntament de Santa Bàrbara pretenen conscienciar la gent de les nostres contrades que abocant deixalles infringim una contaminació ambiental que perjudica els nostres paratges naturals.

 Paral·lelament a aquesta actuació, l’Ajuntament de Santa Bàrbara augmentarà la recollida de deixalleria voluminosa al nucli urbà, passant d’una a dos recollides que es realitzaran mensualment.


 
Èxit de la 2 ona piraguada  organitzada per la regidoria de joventut de l’ajuntament de l’Aldea.

Miriam Ferrando, Regidora de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea qualificava d’ èxit la segona piraguada organitzada per la gent jove aquest passat diumenge i que va  contar  amb la participació de 66 aldeans i aldeanes, que van fer el recorregut des de la Gola del Migjorn de Sant Jaume d’Enveja fins al riu Ebre per pegar la volta

L’activitat va contar amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya que va subvencionar el 50 % de les despeses de la Piraguada

 

 

L'oposició retreu novament al govern municipal d'Amposta que permetés hipotecar la concessió de l'escorxador municipal

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Amposta (CiU) ha esmenat avui el que ha qualificat d''error administratiu' de la passada legislatura portant al ple l'autorització a l'empresa que explota l'escorxador municipal d'hipotecar la concessió municipal, després que la decisió hagués estat aprovada únicament mitjançant decret d'alcaldia. La correcció, basada en un informe de la secretaria municipal, no ha estat suficient perquè l'oposició (PSC i ERC) tornés a retreure a l'equip de govern la gestió de les instal·lacions i ha recordat que la situació de suspensió de pagaments de la concessionària, Ganados y Carnes Martí, SA, podria reportar pèrdues milionàries a les arques municipals, fet que ha aixecat una dura discussió entre l'alcalde Manel Ferré i el portaveu socialista, Antoni Espanya. ACN

 

 

En les properes setmanes, la Generalitat es reunirà amb les institucions implicades del territori per avaluar la possibilitat d'instal·lar un parc científic a les Terres de l'Ebre.

Així ho ha anunciat el director general de Recerca, Ramon Moreno, que aquest dilluns ha dut a terme una visita a les Terres de l'Ebre. Moreno, que ha assegurat que el projecte es troba en un estat molt embrionari i que encara s'ha d'estudiar la viabilitat de crear-lo, ha avançat que el centre tecnològic podria estar vinculat a la investigació de l'IRTA i el món de l'aqüicultura i la pesca.

 

 
L'Ajuntament d'Amposta prepara un programa d'actes que s'allargarà un any des del proper mes de maig de 2008 per commemorar el centenari de la concessió del títol de ciutat al municipi per part del rei Alfons XIII.

L'efemèride, que recorda el Reial Decret de 19 de maig de 1908 que va fer efectiu el títol, vol convertir-se en el punt de partida d'un programa on destaquen la inauguració de les noves sales d'exposició permanent del Museu Comarcal del Montsià, l'Arxiu Comarcal així com de les obres de remodelació del Pont Penjant (el qual va ser concedit també per Reial Ordre l'any 1908). El consistori ha volgut aprofitar l'empenta de la Capitalitat Cultural Catalana de 2006 i ha reclutat els representants de les entitats i associacions locals que van contribuir a organitzar els actes per presentar una comissió executiva que definirà el calendari d'activitats. ACN

 

 El municipi de Prat de Comte ha presentat el cartell i els actes de la setxa Festa de l’Aiguardent, que tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre.

L’objectiu del certamen és divulgar una de les activitats tradicionals d’aquest municipi i de la zona dels Ports en general, l’elaboració d’aiguardent a través de sistemes tradicionals. Per aconseguir-ho, es destil·laran centenars de litres d’aiguardent en un alambí públic de grans dimensions i en diferents alambins casolans que instal·laran els veïns als baixos de casa. També es prepararan milers d’unitats de pastissos al forn de pa municipal per acompanyar la degustació del destil·lat.

A banda de les tradiconals degustacions, l’edició d’enguany presenta com a actes complementaris un concurs de pintura, conferències al voltant de l’etnografia dels Ports, música gallega, concerts i revetlles, i la programació de la tradicional cursa del gresol que s’organitza a la vila per la Festa Major d’estiu, en què els corredors porten penjat de la bragueta un llum de ganxo.

 

 

El proper diumenge 30 de setembre, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, a les 19 hores hi haurà un concert de cant coral a la Plaça del Convent de les Mínimes de Móra d'Ebre, a càrrec del Cor "L'Aubadera" de Móra d'Ebre.

El cor l'Aubadera de Móra d'Ebre, agrupació d'una trentena de cantants, sota la direcció de Robert Faltus, oferirà el concert amb un repertori fresc, que comprèn obres polifóniques de diferents estils musicals i èpoques, des del Renaixement fins a l'actualitat, que inclou arranjaments de cançons populars i música moderna. ROL

 

 

Una trentena de persones va participar en les IV Jornades de Jocs de Rol i estratègia celebrades a Móra d'Ebre el passat cap de setmana.

En total, van ser més de 200 les persones que van visitar les jornades, que van comptar amb una àmplia programació. Els jugadors procedien de llocs tan diversos com Móra d'Ebre, Reus, Torredembarra, València o Saragossa. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Josep Duran, i la regidora Elisenda Jardí van participar en el lliurament dels premis. El taller de pintura de miniatures i el torneig de Pro Evolution Soccer van ser algunes de les activitats més seguides pels aficionats. ROL

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs