La Comissió d'investigació de l'incendi d'Horta

01 Març, 2010 15:44
Publicat per csala, General

A punt de començar la sessió de tarda de la Comissió en el dia d'avui he de dir-vos que sento una certa vergonya de veure com es desenvolupen les coses.

Vergonya, perquè -des del meu punt de vista- avui he pogut assistir a la declaració d'un professional que no s'ha deixat emportar per cap altra emoció que no fos la del record als herois d'Horta morts en l'incendi.

El màxim responsable de les BRIF-Daroca donava tota una lliçó, repeteixo, tota una llicó!!!, a alguns representants que la setmana passada van fer una posada en escena dantesca. No sé si l'objectiu era desviar l'atenció, però en tot cas, per tots aquells que seguim les sessions hi ha algun representant que va deixar ben malament el Còs de Bombers, jo diria que fins i tot el va desprestigiar, i això els nostres bombers no s'ho mereixen

Una altra qüestió que no entenc, és que fan avui aquí al Parlament més de 50 bombers...., han vingut a pressionar a les BRIF, han vingut a donar recolzament als seus companys..., no ho entenc..., avui és un dia de feina i estan aquí, o estan de permís i es passegen per aquí. Aquestes desenes de bombers també han acudit a Gandesa a les declaracions del Jutjat.

La veritat, tan sols per la declaració d'avui de les BRIF, que aquesta Comissió d'Investigació valia la pena, au! que no n'han quedat de coses clares aquest matí. Ara entenc perquè alguns grups polítics no volien que declaressin les BRIF.

Veurem com és desenvolupen les porperes sessions, ho deixo aquí de moment, comença la declaració de a qui li van deixar tota la pressió de la situació, en Delta 0.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs