Quan 70 persones fan ballar uns pressupostos...

15 Novembre, 2009 21:24
Publicat per csala, General

Futbol, sobretot en aquest país que hi hagi futbol. És que trobo realment de "pandareta" que després de debatre desenes i desenes d'esmenes importantíssimes als pressupostos de l'Estat, amb propostes de caràcter fiscal, de caràcter laboral, propostes amb profunditat, propostes que alguns entenem que s'haurien d'aplicar en moments de crisi com els que estem vivint, de totes, de totes les esmenes que s'han debatut, en aquest país, l'única esmena que és coneix, és la dels futbolistes i els seus impostos. Un cop més l'anecdota, la de 70 persones que fan ballar tot l'Estat, no sigui que se'ls acudeixi fer vaga.

A l'igual l'altre dia, el de l'aprovació de la LOFCA, el que en queda, doncs la bronca d'en Sánchez Llibre amb la Sra. Cunillera i el diputat Cuevas..., i que un diputat del PSOE no va arribar a temps a votar, o a saber que li va passar pel cap, però del contingut, del que s'hi debatia i votava, segur que puc sortir al carrer a preguntar, i en un 95% dels casos, no sabran ni del que els parlo, i amb això del 5% soc molt generós.

Així no anem enlloc, la desafecció es tan gran, hem treballat tan poc la cultura de la política, la cultura democràtica, que remontar-ho ara em sembla un repte impossible, i tots, els que ens hi dediquem els primers, en som culpables. Clar la premsa escrita més llegida, l'esportiva, i els programes més vistos els del cor, (si se'ls pot anomenar així...).

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs