Mou-te per TGN ja som més de 700

26 Maig, 2009 20:42
Publicat per csala, General

Que ahir es presentava el moviment Mou-te per Tarragona era conegut per tota la ciutat. Els que no hi vareu assistir, i seguiu els mitjans de comunicació ja us haureu adonat que ahir s'hi varen apropar molts centenars de tarragonins al bateig de l'entitat.

Acabo d'entrar a la plana web del mou-te (www.moutepertarragona.cat), i ja freguem els 700 ciutadans, anònims i no, que donem suport a aquesta iniciativa.

Deixeu-me que en feliciti als promotors, se'ls veia certament contents per la resposta ciutadana..., segurament hi havia massa por per si calia interpretar políticament el moviment que va nèixer ahir, però no, res de res, jo diria que no calia ni tan sols excusar-se, segurament alguns poder no hauríem ni d'haver-hi estat, per evitar suspicàcies, però res, ben content d'haver assistit al neixament d'un moviment ciutadà diferent, i quan dic diferent ho dic, perquè em semblava que a Tarragona, qualsevol representació ciutadana, fins ara, començava i acabava sempre en el moviment associatiu veïnal, i no, està clar que sense desmerèixer l'un, el d'ahir si es vehicula adequadament, i sap comptar amb tots els que volen colaborar-hi, és un moviment diferent, un lobby ciutadà transversal, global, ideològicament heterogeni, i de molt pes.

Segurament, alguns, no podrem fer massa més que seguir les passes de la nova associació i posar-nos a la seva disposició per a que ens utilitzin, però també espero que tots els altres "socis - voluntaris" a banda de comprometre's amb el seu suport, tinguin també la seva responsabilitat i possibilitat de posar el seu gra de sorra per assolir els objectius que l'entitat es plantegi. Però això serà una feina de la constància dels que promoveren el Mou-te per Tarragona. Ara ja se n'ha fet la presentació, i ha estat tot un èxit, ara convé trobar la regularitat la seva actuació.

A disposar.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs