La Festa de dol...

20 Febrer, 2009 22:30
Publicat per csala, General

Quin dia més trist!!!!, encara no me'n surto de les dues notícies sobre persones que ens han deixat per sempre. Quin desastre, la veritat, per una banda, la Pepi, de Torreforta,..., AVVV Progressita, la colla La Ballaruga,..., la Pepi ens deixava de forma sobtada i inesperada aquest dimecres, tot i que jo no me n'he assabentat fins avui, molts hem volgut estar al costat dels seus familiars i amics. Quin tràgic destí, just en el moment que el Rei i Reina del Carnaval feien l'entrada a la ciutat ens deixava una de les ànimes vives d'aquesta Festa. La Pepi, era una persona optimista, amb empenta, amb ganes d'activar la seva ciutat, el seu barri,..., una persona participativa i compromesa amb la comunitat. No vull que aquestes paraules semblin tòpics parlant de la Pepi. Els que l'hagueu coneguda ja ho sabeu.., demà, a la gran família de la Rua tarragonina, novament, hi faltarà algú...

L'altre persona que ens ha deixat, doncs el Miguel Zamorano Caballer, de la família dels Caballer, de les Pirotècnies Caballer, una altra desagradable notícia, un dels "artistes" que feia possible any rera any el Concurs de Castells de Focs artificials de la nostra ciutat..., sempre en parlava bé, donava empenta als que li preguntaven, ell, com Gaudí, admirava l'espai de la Punta del Miracle, i ens deixa la seva obra pintada al cel, els anys en que hi ha participat.

Ja perdonareu, però ambdues persones ens haurien de merèixer el nostre reconeixement, almenys en mereixen el meu, sempre em van ajudar, a mi, a la Conselleria, a la ciutat, al marge d'ideologies, és un reconeixement humil, breu, injust, no m'agrada escriure sobre això, però a mi avui em feia falta posar-ho almenys aquí, posar-ho almenys aquí. Avui, un dia per passar pàgina, una pàgina però que no queda en blanc.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs