1 any

01 Novembre, 2007 19:30
Publicat per csala, General

Avui fa un any van celebrar-se eleccions al Parlament de Catalunya, unes eleccions que vàrem guanyar, però Catalunya és l'únic país a Europa, on qui resulta vencedor (i amb diferència) d'una comtesa electoral no està present al Govern del seu país. Al llarg d'aquest cap de setmana de pont va fer-se públic 'a la carrera' el pacte previ existent entre el PSC, ERC i IC. 'Tripartit exprés' van titular molts rotatius.

Després d'un any, a nivell general, tan sols puc constatar que la desorientació, la boira baixa, la falta de lideratge, la frustració, la desafecció i el caos, segueixen regnant el nostre país. Una llàstima, de debò, i no crec que aquesta sigui una sensació subjectiva pel fet de trobar-me a l'oposició.

He intentat al llarg d'aquest temps portar a terme i defensar totes les iniciatives possibles per determinar quines eren les nostres prioritats davant del Govern. Les infraestructures ferroviàries, les viàries, els Muntanyans II..., han estat objecte de més de 600 iniciatives, intentaré mantenir el ritme, i un comproís encara més important, fer arribar, a través del bloc, les preguntes i les respostes que es reben del Govern. És necessari que sigui així, sinó, a banda dels Plenaris, les Comissions, i altres reunions, ningú no coneixerà quines són les nostres altres activitats en el Parlament.

Suposadament queden tres anys, i per tant molta feina per endavant.

 

 

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs