PTOP, Medi Ambient i Habitatge i Sindicatura de comptes

03 Desembre, 2006 19:16
Publicat per csala, General

El divendres van constituir-se les Comissions del Parlament de Catalunya. Finalment formo part de les tres següents:

- La Comissió de Política Territorial i Obres Públiques, amb competències, entre d'altres, en infraestructures, mobilitat i urbanisme.

- La Comissió de Medi Ambient i Habitatge, amb competències en temes com l'aigua, els residus i evidentment, tots els temes relacionats amb l'habitatge.

- La Comissió de la Sindicatura de Comptes, que és una comissió més tècnica, sense, en principi, una repercussió directe als ciutadans, doncs s'encarrega de la fiscalització econòmica del sector públic.

Bé, no ens faltarà de feina, doncs les dues primeres comissions entenc que tracten de competències que, de forma prioritària, necessiten una actuació del Govern del nostre país.

Aquest serà doncs el meu àmbit concret de treball. I començaré a fer-ho d'una forma immediata amb les entitats, institucions i ciutadans que s'han eregit en portaveus dels temes propis d'aquestes comissions per a poder-los treslladar la meva predisposició i oferir-los el meu treball com a parlamentari, tant per les comarques del Camp de Tarragona com per les de les Terres de l'Ebre, doncs del grup de set diputats de CiU de la circumscripció de Tarragona també seré el portaveu d'aquestes qüestions.

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs