Candidat.

26 Juliol, 2006 10:13
Publicat per csala, General

Quan un és regidor del seu poble, te molts mecanismes per a fer arribar, dia a dia, quin és el resultat de la seva feina a l’Ajuntament. En definitiva, retre comptes davant de qui t’ha dipositat la confiança es pot fer, cotidiànament, amb una certa simplicitat.

Però quan s’és diputat al Parlament del teu país; o hi tens un paper molt destacat, de rellevància mediàtica, o aleshores cobren importància tots els arguments que l’Ignasi Riera en el seu dia va destacar en el llibre “Un diputat per no res”.

Recentment vaig escoltar a Lluís Foix insistir en la importància dels mitjans electrònics per a difondre i crear opinió, i en subratllava els blocs com a una magnífica eina per a fer-ho. No ho dubto, especialment amb lletra tan autoritzada com la seva; sempre he pensat que això dels blocs, era una nova moda passatgera dins la xarxa, però és cert també que algun mitjà hauràs d’utilitzar en el teu compromís personal per a fer arribar el dia a dia de la teva feina al ciutadà, o almenys que quedi escrita la teva opinió per evitar actituds arribistes aprofitant la direcció de la tempesta política del moment.

I dic tot això perquè ahir el partit al qual pertanyo, Unió Democràtica de Catalunya, va voler nomenar-me candidat a les properes eleccions al Parlament, i des d’avui mateix, vull comprometre’m amb les persones que dipositaran la seva confiança en la nostra candidatura.

Un compromís que, de manera personal, neix avui en forma de bloc, i del que si bé no n’espero miracles estadístics, almenys servirà per deixar patent, la feina feta. Que no sigui per un no res, com deia en Riera.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs