09.01.09

ÍNDIA

Publicat a General | 13:38

Potser que us expliqui una miqueta del viatge que vaig fer aquest estiu a l'Índia. No he dit res, potser per falta de temps, potser per falta de ganes o potser perquè al ser el segon viatge que vaig fer a l'Índia, no hi ha tant per explicar...

 (Segueix)

09.01.09

EL PODER ES DINTRE TEU

Publicat a General | 13:25

Aquest és el títol del llibre que em van dur els reis. És un llibre d'aquests que es diuen d'auto reflexió i d'autoajuda, etc.

Doncs jo he de dir que m'ha deixat molt al·lucinada. D'altra banda, no diu res que ningú no sàpiga, però va bé per a reflexionar-hi i reciclar amb el tema, ja que a vegades ens desviem dels temes importants passant a donar importància a coses irrellevants.

Aquest llibre explica que les malalties te le provoques tu mateix. Quan no saps com sortir d'una situació que no t'agrada o t'és desagradable, ho enfoques de diferents maneres. Una d'elles és crear-te malalties. Hi crec completament. Sempre li he dit a la meva mare que els càncers ens els provoquem noslatres mateixos. És quan tens problemes o et sents decaigut, quan les malalties surten.

Una altra manera de matxacar-te quan la situació és difícil és creant situacions caòtiques. Jo crec que estic agafant aquest camí. Estic en una situació que em supera. No sé com enfocar-la. Doncs cada vegada s'embolica més o a mi m'ho sembla. També faig que ho vegin així els altres... I segons el llibre, només canviaré situacions d'aquestes amb pensaments positius. Potser que comenci ara mateix! Bé, segons el llibre he de dir: COMENÇO ara mateix! sempre afirmacions.

Jijijiji, ja us he dit que aquests llibres em porten a molta reflexió... Em sap greu el rotllo per aquells que m'heu llegit!Tongue out