02.01.09

ANY NOU, VIDA... COM SEMPRE

Publicat a General | 13:28

Primer de tot vull felicitar les festes a tothom! Aquest any no he penjat cap felicitació perquè no me n'ha sobrat cap i no vaig pensar en escanejar-la... Glups! ho sento.

L'any 2008 va acabar fantàsticament amb raïm i balls inclosos. Durant el dia, com era de mini vacances, vaig estar pasejant per paisatges molt macos. Dels que valen la pena. A la nit, vam fer un sopar extraordinari (bé, d'anar per casa, però mooolt bó).

L'any no podia començar de la millor manera. Però ara què? Avui som dia dos i jo com molta gent (suposo) treballo. A la mateixa feina que l'any 2008. I porto una vida com la del 2008. On és la vida nova? ah! És el propòsit pel nou any... Calla, calla, que com que no ho havia demanat mai... Ves si no! Cada any demanem canviar moltes coses per l'any que comença, i què? hi ha algun canvi?

A veure, siguem clars. A mi la vida l'any 2008 em va canviar i molt. Tenia una feina nova, una casa nova i fins i tot un xicot nou.

Ara la feina comença a tenir pegues. La casa, que no està acabada, comença a cansar-me que encara estigui en obres. I el xicot, no sé. Un any 2008 massa maco fa que vegis un 2009 regular...

Així són aquestes festes: per reflexionar!