01.03.08

ANIVERSARIS CURIOSOS

Publicat a General | 23:22

Aquesta setmana els meus pares han fet l'aniversari. No el de casament, el de naixement. Fan l'aniversari en tres dies de diferència. La meva mare fa l'aniversari el dia 26 i el meu pare el dia 29.

El curiós del cas no és fer els anys en tres dies de diferència. El que trobo curiós és que el meu pare nasqués el dia 29 de febrer. Ja té ous la cosa! Només existeix el dia cada quatre anys i tens la casualitat de néixer aquest dia!

El més fort del cas és que a sobre va ser setmesó. Anys enrera, un setmesó tenia moltes provabilitats de no sobreviure. No hi havien incubadores com ara. Doncs imagineu-vos com arriba a ser el meu pare de malparit que va voler néixer tant si com no, el dia 29!

Bé, només va fer 17 anys! Per tant, encara no el deixo sortir fins massa tard, ni moltes coses. Penseu que encara no és major d'edat... jejejeje

L'altre dia, estava revisant uns papers per fer un casament. No, no soc mossèn... només treballo en un ajuntament petit i per tant, també és el jutjat del poble. Doncs, aviat hem de fer un casament i revisava els papers. Em va sorprendre llegir que el nuvi havia nascut el mateix dia que jo, l'u de juliol. És per això que vaig seguir llegint, perquè de fet, això no cal que ho revisi. Doncs resulta que la futura dona també havia nascut l'u de juliol! I a sobre del mateix any! Tant l'home com la dona eren del mateix dia, del mateix mes i del mateix any! Per desgràcia no són del mateix any que jo... jo en tinc uns quants més!

El germà d'una amiga meva (la Míriam), va néixer la nit de Nadal, poc passades les dotze de la nit. El capellà del poble li va dir a la mare que mirés si tenia una creu d'or al paladar. Es veu que quan neixes la nit de Nadal, tens una creu d'or dibuixada al paladar. Doncs ja veus a la mare i al capellà mirant si el nen tenia una creu d'or... I el capellà dient que li diguessin Jesús! I el pare entossudit que volia que es digués com ell! Sort del pare, si nó el nen ja es veia amb la responsabilitat de difondre la paraula de Déu!jijijiji

 

01.03.08

MISTICISME

Publicat a General | 22:09

No sé si és pel fet que ja em veig a la Índia, que aquests dies porto una tonteria mística que ni jo m'aguanto.

L'altre dia vaig anar a Barcelona a tombar-la i em vaig comprar encens (per cert, ja el tenia... era sandal) i una pel·lícula de Bollywood. M'ancanten! De tan cutres, m'encanten.

Abans d'ahir vaig anar a tombar-la per Tarragona i em vaig comprar un llibre sobre el ioga i els seus orígens. I ja l'estic acabant.

Doncs avui, que m'he passat tot el dia currant, perquè tant si com no, aquest estiu marxo de vacances (si pot ser la Índia, millor que millor...) treballo 6 dies a la setmana i sense parar, estic tan cansada per sortir de festa, que he decidit quedar-me a casa, amb encens, pel·liculeta de Bollywood i llibre de ioga, on t'ensenyen a meditar i respirar.

De les pel·lícules de Bollywood, el que més m'agrada són les coreografies quan ballen, són brutals. Són una mica com els festivals de final de curs que feiem al poble per representar davant dels pares. El més fluixet és l'argument (xico busca xica-algunes dificultats pel mig-final feliç), però és una pel·li fàcil per quan no tens ganes de pensar i només desitges distreure't. Acabaries ballant!!! Després de tres hores de pel·li, en hindi (bé, panjabi. Però cap problema! s'entén tot!), acabaries ballant segur!