Anem fent...

28 Nov 2006

... I és bo anar fent...

A la nova feina es pot dir que poc a poc em vaig adaptant, i n'estic força content. Abans, fa tres setmanes, per anar a la feina, me n'estava més de dues hores de viatge a l'anada, i dues gairebé exactes a la tornada. Treballava a Barcelona, i cada dia m'havia de traslladar en autobus des de Reus. Si haguès fet el mateix en tren, segurament ara estaria en ple síndrome traumàtic per no haver pogut descansar com ho he pogut fer en els autobusos de la Hispano Igualadina que uneixen Reus amb Barcelona, via Vilafranca. I a aixó li hauria hagut de sumar diversos atacs d'estrès i ansietat a causa de les continues avaries per culpa de la mala planificació i manca de precaució davant dels problemes que és natural que se'n derivarien (a causa del disseny de traçat decidit) de la construcció dels accessos de l'TAV (AVE) a Barcelona per Sants.

Ara només trigo mitja hora en arribar a la feina, o tornar d'ella, en transport públic (continuo amb la Hispano Igualadina, però ara amb la linia Reus-Tarragona), i amb el goig de poder treballar a la meva ciutat nadiua, i poguer voltar-hi, encara que sigui una mica, cada dia... No sabeu els tarragonins de tota la vida, que no heu sortit de l'ou, del que podeu gaudir...

I estic aprofitant aquests dies, en que tinc una feina (esperem que duradora) amb uns horaris raonables (cosa que en el món dels serveis informàtics pot arrivar a semblar una quimera), per dur a terme un nou projecte a internet, que em demanarà constància i que no defalleixi gaire, i que sigui compatible amb la resta d'activitats que haig de fer durant el dia (com, per exemple, anar a la feina). Es tracta de elSuplement, la nova plana web en català d'informació general sobre temes que es relacionin amb el nostre temps de lleure. Ve a substituir un projecte que vaig portar entre mans durant un any, mentre estava a l'atur, i que no va reeixir econòmicament, una plana web d'informació general de les comarques del Sud de Catalunya, ara ja desapareguda, elDirectori.net.

Trobar el temps per a mantenir aquest bloc, també elSuplement, i altres blocs que tinc penjats a Internet, em pot fer dedicar més temps del que hauria, m'ho prenc com un hobby, suposo que és com s'han de prendre les coses que fas sense esperar diners a canvi (encara que dessitjaria que elSuplement algun dia signifiquès un petit ajut econòmic als meus ingressos actuals, no vaig a negar-ho, encara que amb el baix perfil comercial que tinc, ho veig cru). Bé, avui he estat massa capficat en Internet, així que demà li dedicarè molt menys temps, que s'ha de descansar... I el dijous segur que no m'hi dedico gaire, doncs el dijous la jornada laboral acostuma a ser ben llarga... Així que fins la propera, i bona nit, que toca sopar ràpid i anar a dormir...

Per cert, aqui va el cartell de la primera pel·lícula sobre la que afegeixo un comentari (no crítica cinematogràfica) en elSuplement. Es tracta de la pel·lícula que s'estrenarà aquest divendres 1 de desembre, en versió espanyola, i titulada "Algunos días en Septiembre", òpera prima com a director del guionista de cinema nascut a Buenos Aires i resident des dels últims anys de la infantesa a França Santiago Amigorena, i amb dos protagonistes de luxe, Juliette Binoche i John Turturro... Dessitjo que la pel·lícula no ens sàpiga a poc, amb aquest elenc d'actors.