L'Entesa Nacional pel Progrès, en alguns mitjans internacionals (2ona part)

10 Nov 2006

Bé, continuo recollint articles que s'han publicat en les planes web de diversos mitjans de comunicació internacionas sobre el resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el passat 1 de novembre del 2006, així com de les negociacions sobre la formació de govern posteriors.

He trobat articles de les webs de les ràdios i televisions públiques de Portugal, Bòsnia i Hercegovina, i Croàcia.

Aquests articles els trobareu en l'ampliació del present article, i al llarg dels propers dies intentarè fer-ne la traducció dels que cregui més interessants (suposo que a la majoria de nosaltres llegir i comprendre textos en eslovè, bosni o altres idiomes similars pot ser un exercici gairebè impossible, si ja ho és per mi, que en tinc algun coneixement sobre aquests idiomes, encara que estic molt lluny de poder-los emprar en el dia a dia!). Suposo que no cal que tradueixi els articles en portuguès.

Suposo que veure l'interès que desperten les eleccions al Parlament de Catalunya a nivell internacional és un bon indicador de que des d'arreu del món no es veu a Catalunya com una simple comunitat autònoma més de l'Estat Espanyol, i soposo que ès quelcom d'important a tenir en compte sobre quin és el futur del nostre país.

 (Segueix)