el Suplement, el teu suplement a Internet

12 Nov 2006

(foto de Tony Shek)

Res, que feia dies que em donava voltes pel cap crear una web generalista, i en català, amb continguts que puguin interessar a un gran públic, i on es puguin completar amb altres continguts més específics, però que també puguin atreure l'atenció dels usuaris d'internet a través de la visita de la web per articles més generalistes.

Durant una etapa molt llarga vaig mantenir la web elDirectori.net, que va viure dues fases diferents. La primera fase, encara existent, i està hostatjada a Tinet. Es tractava d'un directori d'enllaços de pàgines web de les nostres comarques, i que feia a nivell amateur. En una segona fase, es va convertir en un portal d'informació general sobre les nostres comarques, dins d'un projecte empresarial personal, però que no va funcionar.

Ara, aprofitant el meu temps lliure, vull continuar amb quelcom de similar al que va ser la segona fase de elDirectori.net, però sense tenir-hi dedicació exclusica. I aquest projecte ha començat a prendre forma avui. Es tracta de el Suplement, el teu magazine a Internet. Un complement a la informació de la que disposem a Internet, i que espero que vagi acabant de prendre forma durant els propers mesos. Encara hi ha molta feina a fer.

Si algú creu que pot col·laborar en aquest nou projecte, estic obert a les vostres propostes. Només hi ha dues normes bàsiques: el Suplement tè com a objectiu ser una web exclusivament escrita en català, doncs es tracta d'anar normalitzant l'existència de continguts informatius en català, encara que siguin "freakies" o "comercials", i per una altra banda el Suplement ha de presentar uns continguts respectuosos amb la convivència i la pluralitat.

Ja sabeu, si creieu que teniu coses a dir, i que poden integrar-se dins els continguts de el Suplement, poseu-vos en contacte amb la següent adreça de correu electrònic: informacio@elsuplement.com.

Res més cursi per a començar amb el Suplement, que publicar una notícia sobre l'operació de nas de l'actriu nord-americana Cameron Diaz.