Petita alegria personal des d_Antena 3

11 Nov 2006

La veritat és que ha estat una petita alegria avui, l'escoltar la música que utilitzen a Antena 3 per a la promoció de la sèrie que properament es podrà visionar a la televisió privada espanyola.

Es tracta del vídeo promocional de la sèrie brasilera que a Antena 3 s'emetrà amb el títol de "El Color del Pecado". Podeu obtenir més informació sobre la sèrie a la web de la cadena de televisió. A mi, per ara, només m'interessa la cançó, que m'enganxa força...

Doncs la música que sona al video promocional (no sé si també formarà part de la banda sonora de la sèrie) és una cançó d'un dels meus grups favorits brasilers, dels que ja he penjat en aquest blog un parell de videos seus penjats al Youtube. Es tracta de la cançó "Vou Deixar", del grup brasiler SKANK, i que ja vaig penjar en aquest blog el 30 d'agost passat.

Per si voleu tornar a escoltar aquesta cançó jove i refrescant, us torno a penjar el videoclip de "Vou Deixar", dels SKANK... A disfrutar de la música, un videoclip que per la seva estètica també podria formar part de l'estètica del programa que en Buenafuente també presenta a la cadena privada espanyola: