InfoBalkan, el portal dels Balcans

5 Ago 2006

Des d'ahir divendres 4 d'agost ha començat a rutllar un nou bloc en català, en aquest cas allotjat a Bloc.cat.

El bloc en qüestió s'anomena InfoBalkan, i tracta de ser un portal (en format bloc) que pugui ser referència de tot allò que passa en els estats que varen integrar en el seu temps la Iugoslàvia per a la comunitat catalana, tant a nivell cultural, com polític o econòmic.

Aquest és el text de presentació i salutació que vaig inserir en el nou bloc:

Us convidem des del bloc present, INFOBALKAN, a informar-vos sobre el que va passant en els Balcans, o bé el que anomenem repúbliques ex-iugosolaves.

Pretenem que a través d'aquest portal podeu ampliar els vostres coneixements sobre els Balcans, i pogueu treure'n, si és el cas, un profit o rèdit personal o empresarial.

Una cordial salutació des d'INFOBALKAN.

El Bloc del Catarrà continuarà funcionant com a bloc de caire més personal, i continuarà tenint una presència important de continguts més relacionats amb el lleure provinents d'aquests països de l'antiga Iugoslàvia.

Sempre es podria passar a l'espanyol, per tal d'assagurar un major èxit de la proposta, però el meu objectiu és el de que els Països Catalans disposem d'eines que ens permetin exercir amb la major normalitat possible els nostres drets i les nostres obligacions en la nostra llengua pròpia, el català.