Tarragona i més enllà

14 Juny, 2007 01:30
Publicat per bego, Política municipal

PSC+ERC = Govern municipal, fort, estable i compromés. 

Aquesta és la fórmula que avui s’ha fet realitat a Tarragona, en un acte auster, però seriós i solemne, on Josep Fèlix Ballesteros i Sergi de los Ríos han signat el pacte que farà possible que dissabte la ciutat entri en un nou cicle polític, un cicle amb un Govern de Progrés per Tarragona. 

És un pacte que, en si mateix, ja demostra que les formes estan canviat. Un pacte de consens, ben treballat, on ambdós partits han posat els interessos de la ciutat per damunt de tot i que ha estat lliurement decidit per les dues forces. Aquests factors, en si mateixos, ja són la garantia de l’èxit.

Com ha dit el futur alcalde Ballesteros, “s´obre una nova etapa que ha de servir per a rellançar la ciutat”. 

 

Però més enllà de Tarragona, son molts els ajuntaments que es preparen per un canvi. Salou n’és un exemple, gràcies al pacte PSC-CiU que suposa el tancament d’una època que, en el darrer any, ha estat salpicada d’escàndols. Falset n’és un altre, o Calafell, o Montroig del Camp, o Constantí. En tots ells, els socialistes aspirem a constituir dissabte governs forts i estables, on la proximitat, la cohesió social i la qualitat de vida siguin objectius prioritaris.

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , ,