De les “Petxines” de la informació, del horror d’un reality show holandès i de les imatges de la Rambla

04 Juny, 2007 01:33
Publicat per bego, Escric

Divendres, a la Cova del Jazz es van lliurar les Petxines de la informació atorgades pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona. La oberta, a qui més facilita la feina al mitjans, va ser per l’Oficina de Premsa de Bombers de la Generalitat, la va recollir una gran amiga, Núria Iglesias. La daurada, va ser per Lluís Amiguet, que més enllà de triomfar des de la contra de la Vanguardia és un tarragoní amb intuïcions interessants. La nota negra de la nit és que no va aparèixer ningú per recollir la petxina tancada, la adreçada a qui no facilita la tasca dels periodistes. Aena, la Subdelegació del Govern i Paco Flores van ser els nominats. No van quedar massa bé.

 

Em pertorba aquesta setmana la noticia del reality show holandés que premia al guanyador amb la donació d’un ronyó i que atorga a una malalt terminal la potestat de triar per quí serà l’òrgan. En què ens estem convertint? És un veritable horror. (m'apunta un amic que la notícia va resultar ser falsa, una operació de marqueting, mea culpa per no haver-ho seguit suficientment i per no mirar-ho abans d'escriure. En qualsevol cas no he volgut modificar el post, perquè l'horror per mi és el mateix.....en fi, tots plegats hem de reflexionar una mica)

 

Acabo aquest post amb dues imatges de la Rambla. Una de dijous, amb un avi assegut a un banc de la coca central, escrivint un missatge d’sms. Ho feia pausadament, concentrat, utilitzant una lupa per veure el teclat del seu telèfon mòbil. La segona d’avui, a mitja nit. La Rambla en solitud....il·luminada i serena.

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , ,