Aregio pensa que encara estem en campanya electoral?

05 Juny, 2007 16:59
Publicat per bego, Escric

Creia que la campanya electoral havia acabat, però es veu que pel sr. Aregio no és així. 

 

Aregio va prometre fa pocs dies una oposició constructiva, però tot apunta que aposta per generar un nivell de crispació difícil d'entendre pels tarragonins i tarragonines. Frases, com les que va pronuniar ahir, dient “no permetré que la societat civil sigui ni controlada ni anestesiada”, el deixen en mal lloc. Quan un ha perdut, no és aconsellable fer declaracions pressuposant allò que encara no ha fet el guanyador. Els ciutadans no ho entenen, ni tan sols els que t’han votat. És de manual. 

Lamentablement sóc pessimista, l'aliança de CiU amb el PP continua viva a
Tarragona a la Diputació, a Roda de Bar[a i al  Catllar. Com hauria continuat a
Salou si el sr. Aregio hagu'es pogut com tothom sap. I com vam poder veure ahir, en
el seu llenguatge.

Aregio segueix encara els suggeriments dels qui durant la campanya electoral li van aconsellar un to d’articles i de discurs que el situaven de sortida com a perdedor (recordo moments en que parlava com si fos oposició quan encara era govern i fins i tot, en els debats, va donar per fet més d'un cop que Ballesteros seria alcalde quan encara els ciutadans no s'havien pronunciat en les urnes). Sr. Aregio, la campanya ja ha acabat! Ja sabem que a la dreta li costa trobar el seu lloc quan passa a l’oposició, però la ciutat de Tarragona guanyarà si vostès aposten per un discurs més constructiu. Lamentablement sóc pessimista, l'aliança de CiU amb el PP continua viva a
Tarragona a la Diputació, a Roda de Bar[a i al  Catllar. Com hauria continuat a
Salou si el sr. Aregio hagu'es pogut com tothom sap. I com vam poder veure ahir, en
el seu llenguatge.

Em fa gràcia, a més, que ara tots els membres de CiU a Tarragona matxaquin el mateix discurs. “Vigilarem, fiscalitzarem, que compliu totes les promeses que heu fet”, diuen.  És la consigna que tenen, gens creïble pels qui han governat de la forma que ho han fet durant 18 anys.

Nosaltres complim els nostres compromisos, no cal que es preocupin! El dubte és si vostès són capaços de presentar durant els quatre anys que vénen per endavant una alternativa creïble al projecte de ciutat que els socialistes defensem i que, no ho dubtin, és el que Tarragona necessita. Que jo sàpiga el programa de CiU de les eleccions municipals no existeix. O potser estic equivocada i és que jo no l’he sabut trobar penjat a la seva web o editat pel seu partit. 

 

Proposo un joc: on és el programa (projecte) de CiU per els pròxims quatre anys per la ciutat de Tarragona? Estaria encantada que algú me’l faci arribar.  

6 Comentaris | 0 RetroenllaçOs