BLOC IMNOVA-PSC


CONVOCATORIA A LA MANI DE BARCELONA DE LA C.A.N.C.

GENERAL — Publicat per imnopsc @ 20:51

 

La CANC i Veïns d’Ascó assistiran a la manifestació

del 10 de juliol a Barcelona

Convoquen a la ciutadania amb el lema:

AVUI L'ESTATUT RETALLAT, DEMÀ EL CEMENTIRI NUCLEAR?

 

La CANC i el Grup Intercomarcal Veïns d’Ascó convoquen a tota la ciutadania de les Terres de l'Ebre i de Catalunya a participar a la manifestació del dia 10 de juliol a Barcelona convocada per Òmnium Cultural.

Les dues entitats, que ja s’han adherit a la manifestació, es manifestaran sota el lema “AVUI L'ESTATUT RETALLAT, DEMÀ EL CEMENTIRI NUCLEAR?”, i es concentraran a les 17h. a l’encreuament de Passeig de Gràcia/Diagonal, davant la seu del Deutsche Bank.

Per assistir a la manifestació els ciutadans es poden inscriure als respectius ajuntaments, per a que aquests ho comuniquin als Consells Comarcals corresponents i els passin a recollir amb els autobusos que s’estan organitzant des d’aquestes administracions comarcals.

La CANC i els Veïns d’Ascó es pregunten si l’Estat Espanyol anirà una vegada més en contra de la voluntat del poble català, i contravindrà ara el posicionament contra el cementiri nuclear expressat de forma majoritària per les institucions i entitats del nostre país. En aquest sentit cal tenir present que el Parlament de Catalunya, el Govern de la Generalitat per boca del seu President i de les al·legacions de les seves Conselleries, les Diputacions de Tarragona i Lleida, 12 Consells Comarcals (els 4 de les Terres de l’Ebre), 144 ajuntaments (el 80% de les Terres de l’Ebre i el Priorat), més de 200 entitats, més de 500 membres de la comunitat universitària de la URV, gairebé 7000 al·legacions i més de 10000 signatures, s’han manifestat en contra del cementiri nuclear.

Seria novament insultant per al poble de Catalunya que l’Estat espanyol acabi imposant el cementiri nuclear a Ascó en contra d’allò que aquest poble ha expressat democràticament i de forma majoritària.

És per tot això que la CANC i Veïns d’Ascó afirmen que ara toca fer-se respectar, i animen a tota la ciutadania a assistir a aquest acte reivindicatiu de la nostra dignitat col·lectiva.

COORDINADORA ANTICEMENTIRI NUCLEAR DE CATALUNYA (CANC)

Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, 7 de juliol de 2010

MÉS INFORMACIÓ: Sergi Saladié, Tel. 657.84.31.72

http://blogcanc. blogspot. com/


Powered by LifeType