BLOC IMNOVA-PSC


"QUE N'APRENGUIN!!": DEFENSEM LO FERROCARRIL AMB LA PDF.CAMP

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 11:46

Sobre el tema de les infraestructures ferroviàries, ja ens hem pronunciat prou vegades en aquest bloc, però l'actualitat ens obliga a tornar-hi..., veureu, avui dissabte 17/10/2009 i a l'estació de ferrocarril del nostre poble, s'han concentrat un centenar de persones, pràcticament totes de la Plataforma per la Defensa del Ferrocarril, del Camp de Tarragona (pdf.camp), en defensa de la millora de les estructures ferroviàries de la línia Ribarroja-Reus, de l'increment de freqüències de pas, de la dignitat de les instal·lacions. Resulta que aquesta convocatòria havia estat comunicada oficialment pel sindicat CGT, que hi dóna suport, a l'Ajuntament de la nostra població. Vosaltres heu escoltat algun pregó sobre aquesta concentració?, la resposta és negativa..., algú pensa que l'Alcaldia ha avisat als regidors de l'oposició d'aquesta concentració?..., la resposta segueix essent negativa.


Vídeo resum de l'acte de la PDF.camp

No fa gaire que l'alcalde, en un plenari, votava positivament una moció de IMNOVA-PSC que donava suport a les estacions en perill de tancament de la nostra comarca..., fà temps demanava una doble via (petició absurda per la seva impossibilitat)..., i el dia en que a casa nostra s'hi concentra una gent per demanar precisament això, on hi conflueixen els mitjans de comunicació gràfics i escrits..., aquell dia resulta que ni tan sols es fa pressent cap representant de l'Ajuntament..., cap?, bé podem dir que la població de Móra la Nova si que hi era representada en la figura del regidor de IMNOVA-PSC Fernando Cantos, assabentat per un amic d'aquest acte. Doncs Fernando, Jose Angel Gallego, i l'Ernest Blanch, es pot dir que eren els únics moranovencs que hem participat en aquesta concentració.

Potser les persones que venien al tren esperaven que la gent del poble haguessin acudit a l'estació..., potser hauria estat un suport moral..., no ha estat així per culpa dels nostres dirigents (Sabanza i resta de l'Equip de Govern), que no farà una setmana van anunciar, en sessió contínua, a TV Masos la inauguració d'una passarel·la ornamental..., tambè en sessió continua es va pregona la inauguració..., van fer mil prospectes a tot color, perquè la gent acudís a tal acte i veiès la placa a la que ficava que "el pontet" és obra seva.

Es veu que al Sr. Alcalde i la resta de l'Equip de Govern, els preocupa molt més anar d'inauguracions, tallant banderetes i fer-se la pilota mútuament amb el President de la Diputació de Tarragona, que donar suport a les iniciatives ciutadanes, per temes realment necessaris com són els de la mobilitat entre la nostra població i el Camp de Tarragona. No els preocupa el nostre futur, almenys sinó es poden posar les medalles, i menys encara si qui ho defensa son plataformes ciutadanes i sindicats que no controlen.

IMNOVA-PSC


Powered by LifeType