BLOC IMNOVA-PSC


MÓRA LA NOVA ENERGIA, UNA TRAGEDIA ANUNCIADA? (29/09/2008)

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 23:49
NOTA DE PREMSA SOBRE EL PLENARI ORDINARI DEL 25/09/2008 A MÓRA LA NOVA:

El  grup municipal d'IMNOVA-PSC, mitjançant  uns informes de l'empresa "AXESOR-GRUP INFOTEL", (empresa dedicada a  elaborar informes d'empreses), posa al descobert al PLENARI ORDINARI  d'avui la coincidència de càrrecs entre les empreses "MÓRA LA NOVA  ENERGIA, S.L." i "POLIGAS AMBIENTE,  S.L.". En un PREC presentat al PLENARI, on desprès de demostrar amb  documents que l'empresa "MÓRA LA NOVA ENERGIA SL",  utilitzarà la mateixa tecnologia que "POLIGAS AMBIENTE, SL", recordeu  la gasificadora de RIBESALBES (CASTELLÒ) que tan  d'enrenou va portar el 2002 al identificar-se com a planta germana de  la gasificadora que es volia posar a Móra la Nova "VILASECA  ENERGIA SL". Resulta que "Poligas Ambiente S.L.", des de la seva  creació fins l'actualitat no ha deixat de tenir problemes,  consulteu l'article del nostre Bloc:
http://blocs.tinet.cat/blog/blocimnova-psc/category/365/politic/2008/08/13/
escrit-d-alegacions-contra-m-ra-la-nova-energia-sl
Doncs resulta que  "Móra la Nova Energia, S.L." és la mateixa empresa que "Vilaseca  Energia, S.L.", mitjançant un canvi de  nom.
 
  Dos fotos ja molt conegudes de l'empresa "Poligas Ambiente, S.L." 
 
IMNOVA-PSC, descobreix que 5 dels 9 càrrecs del Consell  d'Administració de l'actual "Móra la Nova Energia  S.L.", també estan o han estat càrrecs de "POLIGAS AMBIENTE, S.L.". O  sigui que la major part del Consell  d'Administració de "Móra la Nova Energia, S.L." provè de l'arruïnada  empresa "POLIGAS AMBIENTE, S.L.".  Tenin en compte que les dos empreses es dediquen a la mateixa  activitat, que els gestors de l'empresa seran els mateixos en les dos  empreses..., per  nosaltres no existeixen possibilitats que l'empresa de Móra la Nova  funcioni millor que la de Ribesalbes.
També es dona la  coincidència d'adreces entre les dos empreses i un altra "GARO ENGINEERING SL" que actua com a càrrec del Consell  d'Administració en les dues empreses.
 Una foto aèria de l'empresa de Ribesalbes. 
 
IMNOVA-PSC  revela que "Poligas Ambiente, S.L." ha tingut pèrdues continuament des  de 2004, el 2006 (últim any de que es disposa a l'informe), les pèrdues  van ser de 1.350.528'28 €. IMNOVA-PSC tambè  revela que "Poligas Ambiente, S.L., ha tingut incidències (deutes) amb  la Tresoreria de la S.S. per valor de 169.688'10 €;  (27.401.777 de les antigues pesetes), des de 2004 fins febrer del 2007.  "Móra la Nova Energia S.L." sense tenir activitat el 2004,  va tenir un deute en executiva amb la T.G.S.S. de 3.114'38 €;.  L'informe de Riscos de "AXESOR-Infotel serveis d'informació  empresarial" qualifica el risc d'insolvència de "POLIGAS AMBIENTE S.L."  EN UN 81'03% l'any 2008.

Coincidència  d'activitats, coincidència de gestors, coincidència d'adreça social...,  tot augura en una  coincidència de problemes, fums, males olors, i llocs de treball  precaris...., el nostre grup creu que cal evitar problemes i tractar  d'evitar que l'empresa s'instal·li a Móra la Nova.
 
Aquí teniu un resum dels 12 informes que tenim sobre Poligas Ambiente SL, i
Móra la Nova Energia S.L. (en PowerPoint) 
MORA LA NOVA ENERGIA.ppt

IMNOVA-PSC, també ha presentat un PREC  perquè  l'Ajuntament de Móra la Nova s'oposi al A.T.I. d'Ascó.

Per últim IMNOVA-PSC ha presentat una moció de  recolzament a les poblacions d'Ascó, Ribarroja, i Flix perquè ADIF no rebaixi el servei ni el personal a les estacions  d'aquestes poblacions.
LA MOCIÓ HA SIGUT APROVADA PER UNANIMITAT.


Signat: Fernando Cantos Viñals.

Powered by LifeType