BLOC IMNOVA-PSC


(20/03/2008) PER QUÈ?

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 16:44

PER QUÈ?:

NOTÍCIA DE LA CADENA SER SOBRE LA MOCIÓ DEL PARLAMENT DE
CATALUNYA QUE INSTA AL GOVERN CENTRAL A NO INSTAL·LAR L'ATC A CATALUNYA!


Desprès de les últimes notícies, en el que respecta al Cementiri Nuclear, es obvi i patent que el Sr. Sabanza và per lliure, doncs el seu grup ja feia temps que habia comunicat a la Coordinadora Anti-Cementiri Nuclear el seu recolçament a la moció presentada per aquesta entitat al Parlament de Catalunya. Perquè doncs Sabanza no recolça una moció que el seu grup parlamentari ha acabat votant a favor?. Fins i tot en l'última campanya electoral, el Sr. Felip Puig va posicionar-se en contra del MTC. Doncs que hi guanya Sabanza en no recolzar cap moció contra el Cementiri Nuclear?..., potser és que la seva nòmina depen del lobby nuclear?..., potser és que sab algo més del que conta al estar en l'ejecutiva de l'AMAC?...,
Sigui el que sigui, és obvi que està posant per davant dels interessos del poble altres interessos, poden ser polítics o d'un altra mena, però els interessos del poble estan en segon lloc. Això és inadmissible per algú que ha acceptat la responsabilitat de vetllar pel benestar del poble que l'ha escollit com a màxim representant.
És possible que en la propera sessió plenària el Sr. Sabanza presenti una "Proposta de Resolució" que rebutgi d'una forma ho altra el MTC  a la nostra població (sense dir rés en cas que es posses al costat de l'actual abocador -terme de Tivissa- o al costat de la fàbrica Vilaseca -terme de Garcia), o sigui s'acabarà aprovant el que IMNOVA ja va presentar el 2006 i va esser rebutjat per Sabanza.
Cadascú que en tregui les seves pròpies conclusions.

IMNOVA (Independents per Móra la Nova) 


Powered by LifeType