BLOC IMNOVA-PSC


SABANZA DIU QUE NO HI VA HAVER ALDARULLS!! (19/02/2008)

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 19:53

NOTA DE PREMSA DE IMNOVA-PSC SOBRE EL PLENARI EXTRAORDINARI DEL PASSAT DISSABTE 16/02/08

 

SABANZA DIU QUE NO HI VA HAVER ALDARULLS!!

En la darrera sessió plenària de l'Ajuntament de Móra la Nova la secció local d'ERC presentava dues mocions: 1). La primera instava a rebutjar les amenaces a veïns de Móra la Nova, que es va aprovar per unanimitat i 2) La segona demanava, per una banda, el rebuig al comportament incívic que van tenir algunes persones del poble que es van contra-manifestar vers els ecologistes, que pacíficament havien vingut a dir que no volien el cementeri nuclear a Catalunya; i per l’altra, el rebuig a les escridassades que va patir el nostre regidor "Fernando Cantos" al fer-se present per intentar calmar els ànims.

L'oposició va criticar la convocatòria de la contra-manifestació per imprudent ja que, qualsevol contra-manifestació ja neix amb un punt d'intolerància, i aquesta es pot convertir fàcilment en violència verbal (com així va ser) i física (no es va arribar a produir).

Doncs bé, el Sr. Sabanza diu que ell hi va ser present per fer costat als contra-manifestants, i no hi va veure cap tipus d'escridassada ni violència verbal. Segons l'alcalde tan sols es van sentir alguns crits que calificaven de "mentiders" als manifestants. Aquesta afirmació de l’Alcalde de Móra la Nova no és compatible amb el fet que els ecologistes giressin cua en cinc minuts, i que malgrat que hi era present TVMasos, no hagi retransmès les imatges per aquest canal, el que vol dir que el comportament d’alguns dels 40 o 50 moranovencs, entre els que estaven els regidors de CiU, no va ser correcte.

--
Grup municipal Imnova-PSC-PM
Móra la Nova


Powered by LifeType