BLOC IMNOVA-PSC


DE BERLANGA...ESPERPÈNTIC (03/02/2008)

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 23:06

 

Avui 3 de febrer de 2008, a Móra la Nova hem estat testimonis d’uns actes deplorables en plena via pública. A Móra la Nova s’ha impedit una concentració de la Coordinadora Anti-cementiri Nuclear davant de l’Ajuntament de la població amb actes de violència verbal i amb el tancament del carrer Major per part de partidaris radicals (unes 50 persones) de les posicions que al respecte del MTC ha pres el grup de CiU de Móra la Nova amb l’alcalde al davant.

Amb tot el pitjor de tot és que el Sr. Sabanza en persona estava a les portes de l’Ajuntament veient com els seus partidaris escridassaven, insultaven e impedien el pas als membres de la mencionada Coordinadora fins que el vehicle en què aquests anaven ha tingut que girà cua. El Sr. Sabanza i els seus regidors contemplaven l’escena com aquells generals del S. XIX que dirigien les seves batalles, ben allunyats des del seu tossal. Com és possible que en el S.XXI es negui la llibertat d’expressió d’una forma tan brutal?.

 

Ningú  nega la possibilitat de contra-manifestarse, però si aquesta contra-manifestació ha tingut com efecte que no és pugues fer la manifestació principal, estem davant d'un atemptat contra els més elementals principis democràtics. Tothom té dret a dir la seva i els ecologistes no volien el mal pel nostre poble, com es diu a la pagina web de CiU de Móra la Nova, simplement es volen manifestar en contra de la posició ambigua del govern de CiU del nostre poble, que ha refusat sistemàticament mocions de l'oposició en la que els demanaven que es pronunciessin contra el Magatzem nuclear a les nostres comarques i Catalunya. L'excusa de dir que el MTC no es posarà a Móra la Nova és d’una demagògia increïble, l'afectació pel nostre poble del MTC serà la mateixa si es posa, per exemple, a Ascó, Vandellós, Camposines, Garcia...etc.

Per últim volem dir que no tenim coneixement de que a cap poble del nostre entorn s'hagin produït fets semblants per una manifestació dels ecologistes en contra del MTC.

Móra la Nova, 3 de febrer de 2008

IMNOVA-PSC-PM 

 EN POLÍTICA NO TOT S'HI VAL!! (02/02/2008)

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 01:38

NO!! A LES PINTADES CONTRA CIUTADANS MORANOVENCS 

NO TOT S'HI VAL EN POLÍTICA. Hi ha cops que el discurs polític arriba a ser dur, i usualment en les comtesses electorals encara és més dur. Però habitualment la duresa s'acaba amb les paraules, s'acaba amb el discurs. Avui 02/02/2008 sembla que s'ha trencat l'habitualitat, s'ha passat directament a l'acció radical amb les pitjors amenaces a ciutadans moranovencs. Des de IMNOVA-PSC deplorem aquestes accions que no porten més que a la divisió i a l'enfrontament dintre de la nostra societat. La gent sana, la immensa majoria, hem de rebutjar rotundament aquestes mesquines accions, i defensar l'ús de la paraula i del lliure pensament per expressar les idees de cadascú!.

02/02/2008.Powered by LifeType