BLOGUEJAN046 - ALBERT I LA BANDA DELS 13 - 13-12-07

22 Gener, 2008 15:09
Publicat per josepro, Entrevistes blocaires

I arribàvem al final d 'any i al final d 'aquesta , per a mi , interessantissima mostra de blogs ebrencs i no ebrencs.I arribàvem al final d' una manera que no podia ser mes encertada : amb música.
Es cert que encara ens quedava el bis , però l 'actuació d' aquell dijous 13 de desembre , gairebé final de festa blocaire, li pertocava a Albert i la Banda dels 13.
Es curiosa l' operació :  un mestre entre mestres ,igual a Superadotats !!.
Us recomano que escolteu l 'entrevista i que entreu al blog i també al myspace per escoltar aquests músics ebrencs ,mestres en la matèria de arrancar del metall, la canya,les cordes, els cuirs ,etc les màgiques notes musicals amb les que compartim els mes diversos moments de la nostra vida.
Albert ,mestre entre mestres ,em va  descobrir no solament un bloc que parla de concerts , il·lusions i projectes.També que aquesta eina virtual de comunicació es pot aplicar a la docència en el terme literal de la paraula i de la manera que ell o a transmès als seus alumnes.
Escolteu-los, promocioneu-los, contracteu-los....son una prova de la diversitat i riquesa ,també en lo musical , d'aquestes terres.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BUTLLETINS INFORMATIUS "AL DIA , TERRES DE L' EBRE" 22-01-08

22 Gener, 2008 08:02
Publicat per josepro, Al dia Terres Ebre

 

AL DIA ,TERRES DE L ‘EBRE

La Plana Ràdio-1006-FM

22- Gener 2008

Manolo Tomàs diu que la falta de debat sobre la problemàtica de l 'aigua per part de la Generalitat i dels polítics ebrencs , "li fa mala olor".
Preguntat el portaveu de la PDE per l' opinió que li mereixia l 'anunci que està emeten Canal 9 sobre l 'aigua de l' Ebre que s' aboca al mar , Tomàs responia a La Plana Ràdio que en primer lloc és una clara i perillosa maniobra electoral partidista del govern valencià.
D'altra banda Tomàs confessava sentir-se desconcertat davant la passivitat observada especialment a les TTEE ,quan a altres territoris com Aragó, València o Girona hi ha un fort debat sobre el tema de l 'aigua i aquí no existeix , ni hi ha reacció per part del Govenr Català ni de les Institucions del territori , cosa que, ha dit , "li fa mal olor".Redacció

La Mancomunitat de la Tauladel Sénia presenta l’Oli d’oliveres mil·lenàries

El dilluns 28 de gener de 2008, la Mancomunitat de la Taula del Sénia juntament amb els productors d’Oli d’oliveres mil·lenàries faran dos Rodes de Premsa consecutives a Ulldecona i a Vinaròs (per als mitjans de comunicació de Catalunya i València, respectivament).
Mentre que a la Comunitat Valenciana la Cooperativa Clot d’en Simó (que agrupa diverses Cooperatives locals del Baix Maestrat) ja fa varios anys que comercialitza Oli d’oliveres mil·lenàries, a Catalunya ha segut la SAT Porta i Ferré la que per segon any comercialitza també Oli de les oliveres mil·lenàries situades a la partida Arión a la comarca del Montsià.
Aquesta és una de tantes coses (història, llengua, cultura, patrimoni i tradicions) que uneixen als pobles de la Mancomunitat situats als costats del riu Sénia i del massís dels Ports. I per això la Mancomunitat està ja treballant en difondre i potenciar este valuosíssim patrimoni natural per poder-lo utilitzar en benefici dels habitants del territori.
A les 2 Rodes de Premsa estaran diversos Alcaldes dels pobles de la Mancomunitat, més els representants de les 2 empreses productores: Cooperativa Clot d’en Simó i Porta i Ferré SAT.
S’explicaran les característiques de la collita i es farà una cata d’oli i a Vinaròs, a més, es farà una degustació d’oli mil·lenari amb llagostins.  Redacció

Tornen els premis "Micro Obert" i "Micro Tancat" que convoca , per segon any , la premsa ebrenca.
El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a les Terres de l'Ebre i l'Associació de Comunicadors de la Regió de l'Ebre (ACRE) tornem a convocar tots els professionals de la informació i de la comunicació del territori a escollir els guanyadors dels Premis Micro Obert i Micro Tancat de la regió de l'Ebre de l'any 2007.
El guardó Micro Obert té l'objectiu de fer un reconeixement públic i simbòlic a totes aquelles persones o institucions que durant l'any 2007 ens han fet la feina més fàcil, i per tant ens han permès oferir als ciutadans una informació veraç, millor contrastada i per tant més plural. En canvi, amb el premi Micro Tancat volem donar un toc d'atenció a totes aquelles persones o institucions que, durant el mateix període, no han destacat per una política comunicativa transparent o cordial.
Els guanyadors d' aquestes premis es decideixen mitjançà la votació lliure i individual de cada un dels membres de les Associacions esmentades i els resultats es faran públics el proper divendres al decurs d' un sopar convocat per les mateixes.Redacció

El president de la Generalitat, José Montilla,presideix avui dimarts, dia 22 de gener, la reunió del Consell de Govern, que se celebrarà a la Delegació del Govern de les Terres de l'Ebre, a Tortosa, i també visitarà les poblacions d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita.
La visita del president Montilla començarà a Tortosa amb la reunió que se celebrarà a partit de les 10 del matí a la Delegació. El Consell de Govern serà a porta tancada.
A Amposta, el cap de l'Executiu mantindrà una trobada amb els alcaldes de la comarca del Montsià i ja a la tarda, a les 15.30 hores, farà una visita institucional a l'Ajuntament de la localitat, on acompanyat de l'alcalde, Manel Farré, pronunciarà unes paraules.
A la mateixa població, el president també visitarà la Cambra Arrossera d'Amposta. Hi arribarà a les 16.00 hores i farà un recorregut pel molí i la zona d'envasat de les instal.lacions. Tot seguit, es reunirà amb la Junta directiva.
A partir de les 17.15 hores, és previst que el president visiti la Llotja de Peix de Sant Carles de la Ràpita i assisteixi a la subhasta del peix. En acabat, es reunirà amb el Cabildo i els membres de la Confraria de Pescadors Verge del Carme.
L'estada del president al Montsià finalitzarà amb la visita institucional a l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. Tindrà lloc abans de dos quarta de set del vespre i durant la seva estada mantindrà una trobada breu amb l'alcalde, Miquel Alonso.Redacció

El delta de l’Ebre ha censat aquest hivern més de 292.600 aus de 91 espècies diferents.
Els resultats, tot i ser encara provisionals, indiquen que aquest hivern s’ha enregistrat el màxim nombre d’ocells des de l’any 1972, data des de la qual es té informació dels censos fets a la zona. Pel que fa a les gavines, un cens sobre el qual el Delta no disposa de dades històriques, enguany se n’han registrat 45.700, el que suposa un total de més de 338.300 exemplars.Redacció

La Guàrdia Civil va detenir divendres passat a les cinc de la tarda a Tivissa dos veïns de Tarragona, Fall M. de 43 anys i Elhadji M.F. de 34 anys, els dos ciutadans senegalesos, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial.
Els detinguts circulaven amb un Opel Kadett amb matrícula de Saragossa per la carretera C-44 quan van ser aturats en un control de la Guàrdia Civil al terme municipal de Tivissa. A dins del vehicle hi duien cinc bosses amb 31 perfums, vuit cinturons, set bosses, onze pantalons, 38 samarretes i divuit xandalls, objectes de conegudes marques falsificats i valorats en més de 6.000 euros. Els detinguts passen aquest dilluns disposició del jutjat de Falset.ACN

El secretari de Joventut , Eugeni Villalbí, inaugura els bucs d'assaig de Deltebre

Tot just fa un any començaven les obres de construcció dels nous bucs d’assaig per als grups de música locals, ja que els antics presentaven un estat precari i no es podien reformar per motius de la ubicació. El nous bucs, subvencionats al 50% per la Secretaria General de Joventut, van ser lliurats als cinc gurps locals: Alania, Bad Days, Crator, Local Difusion i Saltimbankys , ara fa un mes i dissabte eren inaugurats oficialment per part del Secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí.
Els components accepten les condicions i clàusules que s’hi estableixen, una de les quals és el compromís a actuar de forma desinteressada al concert del Rock&Riu. ACN

Antena 3 estrena aquesta setmana "Tarragona", una superproducció que es va rodar a Mallorca però que recrea la tragèdia del Camping Els Alfacs.
La cadena privada Antena 3 té pensat estranar-la al nostre país, i emetre-la els propers dimecres i dijous a la nit. La recreació de l'explosió del camió cisterna és realment espectacular, i segur que hi haurà gent que la trobarà de mal gust. Aquesta superproducció alemanya recrea el cas real de l'explosió d'un camió amb propilè que va provocar la mort de 215 persones al càmping Els Alfacs, entre Sant Carles de la Ràpita i Alcanar, el dia 11 de juliol del 1978. Un dels llocs en què més de prop es va viure la tragèdia dels Alfacs va ser a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, que en aquell moment feia pocs mesos que estava en funcionament. Els fets van commocionar la societat espanyola de l'època i també l'opinió pública europea, ja que moltes de les víctimes eren turistes estrangers, fins al punt que es va endurir la normativa per transportar mercaderies perilloses. En realitat, la minisèrie no va filmar-se als llocs dels fets, sinó en diferents localitzacions de Mallorca, i està dirigida per Peter Klevegi, amb un pressupost de 6 milions d'euros. LLEGIU MÉS A DIARI DE MALLORCA.Vinaros News

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs