08.04.08

L'ENERGIA DE L'UNIVERS

Publicat a General | 23:19

Crec molt amb l'energia de l'univers. De fet, els éssers humans estem formats d'energia, i per tant, ens ha d'influir, segur!

Avui, parlant amb una amiga, em deia que si tu desitges una cosa, però ha de ser un desig de veritat, amb totes les forces, ho pots aconseguir. Com? Doncs pensant-hi tot el dia. Desitjant en força el que vols. I amb la força del teu pensament i l'energia de l'univers, podràs aconseguir tot allò que desitgis.

Precisament ha vingut la conversa per un desig molt gran que tinc jo mateixa. La veritat és que no sabia que l'energia universal tingués tant poder, però pensant-hi una llarga estona després d'haver tingut aquesta conversa, veig que sí que pot arribar a ser poderosa.

Per totes aquelles coses que he desitjat, he necessitat molt temps, per no dir anys. però al final s'han complert. I potser sí que ha estat la força energètica.

És com aquell exercici d'aixecar amb dos dits a una persona amb la força energètica daltres persones. Ho heu provat mai? Jo sí. I puc assegurar que si no hagués estat per l'unió d'energies, a aquelles persones no les haguéssim ni pogut aixecar.

No heu sentit mai a parlar de taules que contesten a preguntes? Tan sols és a base de la força energètica que tenen les persones que es reuneixen al seu voltant, res més.

La veritat, seguiré com fins ara. Quan realment desitgi una cosa, no pararé de pensar-hi.

 El meu desig d'ara mateix, ja el penso de fa anys. Potser se'm complirà aviat! qui sap! Només ho sap l'univers (o no...).